۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳
پزشکی

تقویت حافظه

مغز کنترل تمامی اعضای بدن،کارکرد قلب ،عملکرد ریه و تنفس را بر عهده دارد و به حرکت ،احساس و تفکر کمک می کند و به همین دلیل ات که هنگام مواجهه با حجم زیادی از کارها باید از مغز و عملکرد آن مواظبت کرد.

غذاهایی که می خوریم نقش بسزایی در سلامت مغز دارند و می توانند فعالیت های ذهنی اعم از حافظه و تمرکز را بهبود بخشند.

چند مواد غذایی تقویت کننده حافظه:

۱-کدوسبز.

۲-ماهی های چرب.

۳-بلوبری.

۴-قهوه.

۵-زردچوبه.

۶-کلم بروکلی.

۷-شکلات تلخ.

۸-مغزها و آجیل ها.

۹-پرتغال.

۱۰-تخم مرغ.

۱۱-چای سبز.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *