۲۸ فروردین, ۱۴۰۳
تغذیه

غضروف سازهای طبیعی!

غضروف ساز های طبیعی:

۱-انجیر:

۷ عدد شبانگاه میل کنید به مدت ۴۰ روز تا ۱۲۰ روز.

۲-سنجد:

روزی ۲۱ عدد دونه،دونه میل کنید تا کاملاً با بزاق شما ترکیب شود.

۳-پودر سنجد،شیر و عسل:

یک قاشق غذاخوری پودر سنجد (همراه با هسته) +یک لیوان شیر+ یک قاشق غذا خوری عسل.

۴-مالیدن روغن:

اگر درد خیلی شدید هست روغن کوهان شتر روی مفاصل بمالید.

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *