برای هر بیماری چی بخوریم؟
۱-برای تسکین سر درد: فلفل قرم ، شربت آبلیمو.
۲- برای کمک به کبد چرب : زرشک ، شاتوت ، آب انار .
۳- برای رفع کم خونی : اسفناج ، لیمو ، خرما.
۴- برای رغع نقرس ::گوجه فرنگی و فلفل دلمه.
۵- برای درمان واریس : آب و نان سبوس دار.
۶- برای رفع آفت دهان : رب انار و آب انار .
۷- برای رفع تهوع : زنجبیل ، پونه وهندوانه .
.۸- برای رفع دلپیچه : دم کرده زیره .
۹- برای تسکین میگرن : ماهی امگا ۳ ،گردو.
۱۰ – برای رفع عفونت: دمنوش پونه کوهی ، سیثر .
۱۱- بررای رفع تبخال : سیب زمینی .
۱۲- برای درمان زخم : پیاز.
۱۳- برای تسکین تب : آب ، لعاب برنج ، میوه های آب د ار .
۱۴- برای تسکین دردمعده ،: عسل ، زنجبیل ، زرد چوبه .
۱۵- برای رفع ویار و تهوع صبحگاهی : گوجه ، انارملس ..
۱۶- برای رفع پوکی استخوان : سنجد + ماست .
۱۷- برای آرتروز : آ،ناناس شلغم ، کلم.
۱۸- برای رفع ترمی لستخوان: قار چ ماهی تخم مرغ .
۱۹- برای رفع بی خوابی : شییر گرم ، موز گیلاس..
۲۰- برای بهبود دیابت : ماش ، لوبیا قرمز؛، تربچه .
۲۱- برای رفع چربی دور شکم : بادام ، گریپ فروت .
۲۲- برای رفع اسهال : هویچ و سیب پجته و ماست چکیده و ننعنا.
: