پزشکی

برای هر بیماری چی بخوریم؟

۱-برای تسکین سر درد: فلفل قرم ، شربت آبلیمو.

۲- برای کمک به کبد چرب : زرشک ، شاتوت ، آب انار .

۳- برای رفع کم خونی : اسفناج ، لیمو ، خرما.

۴- برای رغع نقرس ::گوجه فرنگی و فلفل دلمه.

۵- برای درمان واریس : آب و نان  سبوس  دار.

۶- برای رفع آفت دهان : رب انار  و آب انار .

۷- برای رفع تهوع : زنجبیل ، پونه وهندوانه .

.۸- برای رفع دلپیچه : دم کرده زیره .

۹- برای تسکین میگرن : ماهی امگا ۳ ،گردو.

۱۰ – برای رفع عفونت: دمنوش  پونه کوهی ، سیثر .

۱۱- بررای رفع تبخال :  سیب زمینی .

۱۲- برای درمان زخم : پیاز.

۱۳- برای تسکین تب : آب ، لعاب برنج ، میوه های آب د ار .

۱۴- برای تسکین دردمعده ،: عسل ، زنجبیل ، زرد چوبه .

۱۵- برای رفع ویار و تهوع صبحگاهی : گوجه ، انارملس ..

۱۶-  برای رفع پوکی استخوان : سنجد + ماست .

۱۷- برای آرتروز : آ،ناناس شلغم ، کلم.

۱۸- برای رفع ترمی لستخوان:  قار چ ماهی تخم مرغ .

۱۹- برای رفع بی خوابی : شییر گرم ، موز گیلاس..

۲۰- برای بهبود دیابت : ماش ، لوبیا قرمز؛، تربچه .

۲۱- برای رفع چربی دور  شکم : بادام ، گریپ فروت .

۲۲- برای رفع اسهال : هویچ و سیب پجته و  ماست چکیده و ننعنا.

:

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *