سینمای ایران

بهترین فیلم های کمدی ایرانی؛ ۲۱ فیلم پرطرفدار که شما را در خنده غرق می‌کنند

فیلم کمدی ایرانی

علاقه‌مندان به فیلم و سریال حداقل یک بار ژانر کمدی را تجربه کرده‌اند. ژانر کمدی مخاطب را یکی‌دو ساعت با فضایی سرشار از خنده و حس خوب درگیر می‌کند و گاهی مفاهیم زیبایی را هم با او به ‌اشتراک می‌گذارد. سینمای ایران بازیگران توانای زیادی در حوزه کمدی دارد. افرادی مانند اکبر عبدی، پرویز پرستویی، رضا عطاران و جواد عزتی از جمله بازیگرانی‌اند که در فیلم‌های کمدی بسیار موفق عمل کرده‌اند. در این مطلب از چطور، شما را با ۲۱ عنوان از بهترین فیلم های کمدی ایرانی آشنا می‌کنیم که مطابق با امتیاز IMDbشان انتخاب شده‌اند. برای آشنایی با این فیلم‌ها ما را تا پایان این مطلب همراهی کنید.

۱. مارمولک

سکانسی از فیلم مارمولک - یکی از بهترین فیلم های کمدی ایرانی

 

درباره فیلم

فیلم مارمولک ماجرای بخشی از زندگی رضا مثقالی، معروف به رضا مارمولک است؛ خلاف‌کاری که سابقه سنگینی دارد و آخرین بار به‌اتهام سرقت مسلحانه دستگیر شده است. رضا برای فرار از زندان با یک بهانه اتفاقی، لباس روحانیان را بر تن می‌کند. گمان می‌کند داستان او با این لباس یکی‌دو روز بیشتر طول نخواهد کشید، اما ماجرا طور دیگری رقم می‌خورد و شرایط طوری پیش می‌رود که باید واقعا به‌عنوان روحانی ظاهر شود! بخش دیگری از قصه را رئیس زندان، آقای مجاور شکل می‌دهد؛ فردی سخت‌گیر که معتقد است باید فکر خلاف را از ذهن خلاف‌کاران بیرون کشید! تقابل این دو شخصیت ضد هم با بازی درخشان پرویز پرستویی و بهرام ابراهیمی لحظاتی سرشار از خنده و مفهوم را به بیننده هدیه می‌کند و این فیلم را در بین بهترین فیلم های کمدی ایرانی قرار می‌دهد.

۲. اجاره‌نشین‌ها

سکانسی از فیلم اجاره نشین ها - یکی از بهترین فیلم های کمدی ایرانی

سال تولید: ۱۳۶۶
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۴۹ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۷٫۷ از ۱۰
کارگردان: داریوش مهرجویی
فیلم‌نامه‌نویس: داریوش مهرجویی
بازیگران اصلی: عزت‌الله انتظامی، اکبر عبدی، حمیده خیرآبادی

درباره فیلم

کشمکش‌ها و هیجانات زندگی با چندین خانواده در یک ساختمان را می‌توان هسته این فیلم دانست. فیلمی شاد و با لحظات خنده‌دار که داستان سادۀ زندگی آپارتمان‌نشینی را روایت می‌کند. در این فیلم، فردی از دنیا می‌رود و ساختمانِ او به‌دلیل نبود وارث، ماجراهایی را رقم می‌زند. اهالی آپارتمان با یکدیگر سر ناسازگاری دارند؛ اما با وساطت بزرگی، شامی بر پا می‌شود و نتایج خوبی برای مدیریت امور حاصل می‌شود؛ نتایجی که کمتر از ۲۴ ساعت نقش بر آب می‌شوند و روز از نو و روزی از نو. در این میان، اتفاقاتی رخ می‌دهد مانند سقوط منبع آب ساختمان که پای شهرداری را به دعواها باز می‌کند و قرار بر این می‌شود که ساکنان این آپارتمان با شرایطی صاحب ملک آن شوند.

۳. لیلی با من است

سکانسی از فیلم لیلی با من است
سکانسی از فیلم لیلی با من است
سال تولید: ۱۳۷۴
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۳۵ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۷٫۶ از ۱۰
کارگردان: کمال تبریزی
فیلم‌نامه‌نویسان: کمال تبریزی و رضا مقصودی
بازیگران اصلی: پرویز پرستویی، محمود عزیزی، شهره لرستانی

درباره فیلم

شخصیت اصلی فیلم، صادق، از جنگ می‌ترسد. شغل او فیلم‌برداری است و برای تکمیل خانه‌اش نیازمند وامی است که باید در ازای دریافتِ آن در ساخت یک مستند جنگی همکاری کند. صادق (با بازی پرویز پرستویی) بعد از تنظیم وصیت‌نامه‌اش راهی این سفر کاری می‌شود؛ اما او واقعا نمی‌خواهد به مناطق جنگی و شرایط بحرانی نزدیک شود و تمام تلاشش را می‌کند که از این مسیر دور شود. همین تلاش‌هاست که قصۀ شاد و جذابِ یکی از بهترین فیلم های کمدی ایرانی را شکل می‌دهد.

۴. آدم‌برفی

سکانسی از فیلم آدم برفی
سکانسی از فیلم آدم‌برفی
سال تولید: ۱۳۷۳
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۴۲ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۶٫۹ از ۱۰
کارگردان: داوود میرباقری
فیلم‌نامه‌نویس: داوود میرباقری
بازیگران اصلی: اکبر عبدی، آزیتا حاجیان، داریوش ارجمند

درباره فیلم

عباس مردی که در جست‌وجوی ویزای آمریکاست و برای انجام کارهایش به ترکیه سفر کرده است یک بخش از ماجرای این فیلم را به خود اختصاص داده است. او نمی‌تواند ویزایش را دریافت کند و برای همین تصمیم می‌گیرد تغییر چهره دهد و به بهانه ازدواج با یک مرد آمریکایی دوباره دنبال ویزایش می‌رود. از طرفی در ترکیه خانمی ایرانی (دنیا) در تلاش است تا به کشور بازگردد، اما دچار مشکلاتی شده است. در این میان، عباس با ظاهر زنانۀ خود، دنیا را می‌بیند و عاشق او می‌شود. حال عباس تلاش می‌کند زن‌بودن را کنار بگذارد و مانند یک مرد، بدون فکرکردن به ویزای آمریکا به همراه دنیا به ایران بازگردد. این فیلم دارای صحنه‌های بسیار خنده‌دار و دیالوگ‌های ناب است که بیننده را تا آخرین لحظه مشتاق نگه می‌دارد.

۵. ای ایران

سکانسی از فیلم ای ایران
سکانسی از فیلم ای ایران
سال تولید: ۱۳۶۸
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۴۶ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۶٫۷ از ۱۰
کارگردان: ناصر تقوایی
فیلم‌نامه‌نویس: ناصر تقوایی
بازیگران اصلی: اکبر عبدی، حمید جبلی، ثریا حکمت

درباره فیلم

در اواخر دوران شاهنشاهی، سرگروهبان مکوندی برای فرماندهیِ یک پاسگاه در ماسوله انتخاب می‌شود. او مردی سخت‌گیر است و تلاش می‌کند نظم و سامان‌دهی خوبی را به این پاسگاه بیاورد؛ اما او خود یک فرد ذاتا فاسد است و فرق چندانی با زیردستان بی‌نظمش ندارد. بازاریان، معلم‌ها و دانش‌آموزان مدرسه هم با او مقابله می‌کنند و در این میان، موقعیت‌های طنز و خنده‌داری ایجاد می‌شود.

۶. اسب حیوان نجیبی است

سکانسی از فیلم اسب حیوان نجیبی است
سکانسی از فیلم اسب حیوان نجیبی است
سال تولید: ۱۳۸۹
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۲۹ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۶٫۷ از ۱۰
کارگردان: عبدالرضا کاهانی
فیلم‌نامه‌نویس: عبدالرضا کاهانی
بازیگران اصلی: رضا عطاران، پارسا پیروزفر، مهتاب کرامتی

درباره فیلم

فیلم کمدی «اسب حیوان نجیبی است» ماجرای یک زندانی است که ۲۴ ساعت مرخصی گرفته و در همان مدت‌زمان کم، از گروهی از مردم سوءاستفاده می‌کند. او از افرادی که هریک به‌شکلی در حال انجام کارهای غیرقانونی‌اند اخاذی می‌کند و… .

۷. ورود آقایان ممنوع

سکانسی از فیلم ورود آقایان ممنوع
سکانسی از فیلم ورود آقایان ممنوع
سال تولید: ۱۳۸۹
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۴۲ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۶٫۷ از ۱۰
کارگردان: رامبد جوان
فیلم‌نامه‌نویس: پیمان قاسم‌خانی
بازیگران اصلی: رضا عطاران، ویشکا آسایش، پگاه آهنگرانی

درباره فیلم

فیلم ورود آقایان ممنوع داستان مدرسه‌ای دخترانه و خصوصی است که مدیر بسیار سخت‌گیری دارد. مدیر مدرسه با ورود آقایان در مقام معلم به مدرسه‌اش مخالف است؛ اما مرخصی ضروری دبیر شیمی در نیمه سال از یک طرف و نزدیک‌بودن تاریخ المپیاد شیمی و اهمیت آن از طرفی دیگر این مدیر سخت‌گیر را مجاب می‌کند تا به حضور یک دبیر مرد رضایت دهد، چون او نتوانست دبیر شیمی را با یک دبیر خانم جایگزین کند. این اتفاق ماجراهای کمدی فیلم را شکل می‌دهد. مدرسه‌ای را تصور کنید که اتفاق همیشه ممنوعی در آن رخ داده است، هیجان دانش‌آموزان و رفتار خنده‌دار دبیر تازه‌وارد و عصبانیت مدیر مدرسه همگی این فیلم جذاب را به‌خوبی شکل می‌دهند. دیدن این فیلم می‌تواند برای دقایقی شما را بارها و بارها بخنداند.

۸. بی‌پولی

سکانسی از فیلم بی پولی - یکی از بهترین فیلم های کمدی ایرانی

سال تولید: ۱۳۸۶
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۵۰ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۶٫۴ از ۱۰
کارگردان: حمید نعمت‌الله
فیلم‌نامه‌نویس: حمید نعمت‌الله
بازیگران اصلی: بهرام رادان، لیلا حاتمی، رضا رشیدپور

درباره فیلم

ایرج و شکوه (بهرام رادان و لیلا حاتمی) زوجی‌اند که به‌شدت گرفتار مشکلات مالی شده‌اند. آن‌ها دوران بیکاری و نداری سختی را تجربه می‌کنند، اما تلاش می‌کنند قوی باشند و از این وضعیت رها شوند. مسئله‌ای که داستان فیلم را شکل می‌دهد همین تلاش‌هاست؛ ولی هیجان ماجرا در این است که هرچه تلاش می‌کنند وضعیت یا بدتر می‌شود یا غیرقابل‌حل‌تر!

۹. سن‌پطرزبورگ

سکانسی از فیلم سن پطرزبرگ
سکانسی از فیلم سن‌پطرزبورگ
سال تولید: ۱۳۸۸
مدت‌زمان فیلم: ۲ ساعت
امتیاز IMDb: امتیاز ۶٫۴ از ۱۰
کارگردان: بهروز افخمی
فیلم‌نامه‌نویسان: پیمان قاسم‌خانی و مهراب قاسم‌خانی
بازیگران اصلی: محسن تنابنده، پیمان قاسم‌خانی، شیلا خداداد

درباره فیلم

دو خلاف‌کار نه‌چندان حرفه‌ای گنجی با کلید عقابِ دوسر را که میراث تزار روسیه است کشف می‌کنند. آنها تلاش می‌کنند این گنج را از آن خود کنند و همین تلاش‌ها ماجراهایی را برای هرکدام رقم می‌زند که بیننده را با لحظات شادی جذب می‌کند.

۱۰. نهنگ عنبر ۱

سکانسی از فیلم نهنگ عنبر - یکی از بهترین فیلم های کمدی ایرانی
سکانسی از فیلم نهنگ عنبر
سال تولید: ۱۳۹۴
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۶٫۳ از ۱۰
کارگردان: سامان مقدم
فیلم‌نامه‌نویسان: مانی باغبانی و مونا زاهد
بازیگران اصلی: رضا عطاران، مهناز افشار، ویشکا آسایش

درباره فیلم

نهنگ عنبر یکی دیگر از بهترین فیلم های کمدی ایرانی است که زندگی عاشق‌پیشه‌ای ناکام را روایت می‌کند. ارژنگ که دهه پنجم زندگی‌اش را می‌گذراند هنوز ازدواج نکرده است. او در گذشته عاشق رؤیا شده، ولی رؤیا همراه با خانواده‌اش به آمریکا مهاجرت می‌کند. ارژنگ و رؤیا دفعاتی در مقابل هم قرار می‌گیرند، ولی هر بار در مسئله ازدواج ناکام می‌شوند. در آخرین لحظات فیلم، ارژنگ از رؤیا می‌خواهد بماند، اما مجبور می‌شود او را به فرودگاه ببرد… . تلاش‌های جالب ارژنگ برای داشتن رؤیا فضای شاد و خنده‌داری ایجاد کرده است که حس‌و‌حال مخاطب را به‌کلی عوض می‌کند.

نهنگ عنبر ۲

در سال ۱۳۹۶ نهنگ عنبر ۲ با همان عوامل اجرایی ساخته شد. در نهنگ عنبر ۲ مخاطب همراه با شخصیت‌های اصلی به شمال سفر خواهد کرد. در جریان این سفر خاطرات گذشته شخصیت‌های اصلی با روایتی خنده‌دار و جذاب بازگو می‌شود.

۱۱. خوک

سکانسی از فیلم خوک
سکانسی از فیلم خوک
سال تولید: ۱۳۹۶
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۴۴ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۶٫۱ از ۱۰
کارگردان: مانی حقیقی
فیلم‌نامه‌نویس: مانی حقیقی
بازیگران اصلی: حسن معجونی، لیلا حاتمی، لیلی رشیدی

درباره فیلم

حسن کارگردانی است که زندگی شخصی‌اش دچار مشکل شده است. مدتی است که نتوانسته فیلم جدیدی بسازد، یکی از بازیگران اصلی کارهایش می‌خواهد با کارگردانان دیگر کار کند، مادرش و همسر و دخترش نیز دچار مشکلاتی شده‌اند. از طرفی، یک قاتل در شهر پیدا شده و کارگردانان را می‌کشد، اما به حسن کاری ندارد. واقعا چرا؟ نکند حسن خود آن قاتل سریالی باشد؟ او باید برای رهایی از چنین اتهامی فکر هوشمندانه‌ای بکند تا… .

۱۲. مأموریت

۲سکانسی از فیلم مأموریت

سال تولید: ۱۳۶۵
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۲۴ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۶٫۱ از ۱۰
کارگردان: حسین زندباف
فیلم‌نامه‌نویسان: حسین ایری و سعید ابراهیمی‌فر
بازیگران اصلی: اکبر عبدی، مرتضی احمدی، مهین شهابی

درباره فیلم

آقای سعادت مرد بدگمانی است. دختر او در آستانه ازدواج با مهران قرار گرفته و آقای سعادت یکی از دوستان دست‌وپاچلفتی‌اش را مأمور می‌کند تا درباره مهران تحقیق کند. این مأمورِ خیالاتی به‌اشتباه مهران را با رئیس یک باند قاچاق اشتباه می‌گیرد که به‌طور اتفاقی در یک ساختمان زندگی می‌کنند. همین آغاز یک ماجرای کمدی و جذاب می‌شود و باید دید آیا این وصال صورت می‌پذیرد یا عشق آنها قربانی اشتباه‌های این مأمور خیالاتی می‌شود.

۱۳. سفر به‌خیر

سکانسی از فیلم سفر به‌خیر
سکانسی از فیلم سفر به‌خیر
سال تولید: ۱۳۷۳
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۲۳ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۶ از ۱۰
کارگردان: داریوش مؤدبیان
فیلم‌نامه‌نویس: داریوش مؤدبیان
بازیگران اصلی: اکبر عبدی، حمیده خیرآبادی، پروین سلیمانی

درباره فیلم

اکبر آقا و اصغر آقا باهم برادرند. اکبر آقا برادر بزرگ‌تر است و در یزد شیرینی‌پزی دارد. او از ترس دردسرهای بچه‌دارشدن ازدواج نمی‌کند. برادر کوچک‌تر، اصغر آقا که ساکن اصفهان است، همسر و چند بچه قدونیم‌قد دارد. اصغر برای فراهم‌کردن مقدمات ازدواجِ برادرِ بزرگ‌ترش از او می‌خواهد برای کار به اصفهان برود و… .

۱۴. آتشکار

سکانسی از فیلم آتشکار
سکانسی از فیلم آتشکار
سال تولید: ۱۳۸۹
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۲۲ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۶ از ۱۰
کارگردان: محسن امیریوسفی
فیلم‌نامه‌نویس: محسن امیریوسفی
بازیگران اصلی: حمید فرخ‌نژاد، مینا مصطفی‌پور، مهرداد جلوخانی

درباره فیلم

مرد آتشکاری در طی یک ماجرایی با روح پدرش درگیر می‌شود و روایت این فیلم کمدی را شکل می‌دهد. موضوع اصلی این فیلم وازکتومی (نوعی عمل جراحی در مردان برای پیشگیری از بارداری) و ارتباط آن با طیف سنتی جامعه است.

۱۵. مرد عوضی

سکانسی از فیلم مرد عوضی
عکسی از فیلم مرد عوضی
سال تولید: ۱۳۷۶
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۲۷ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۶ از ۱۰
کارگردان: محمدرضا هنرمند
فیلم‌نامه‌نویس: فرهاد توحیدی
بازیگران اصلی: پرویز پرستویی، فاطمه معتمدآریا، افسانه بایگان

درباره فیلم

مرد عوضی داستان دو مردی است که دستِ سرنوشت آنها را به‌جای یکدیگر قرار می‌دهد. خسرو مخترع پودر لباس‌شویی است و به کارخانه‌ای می‌رود تا مدیرعامل را ببیند و اختراعش را به تولید انبوه برساند. خسرو در مسیر، دچار سانحه می‌شود و او را به بیمارستان می‌برند. از طرفی داریوش (مدیرعامل) هم سکته مغزی می‌کند و اتفاقا او را هم به همان بیمارستان می‌برند. داریوش فوت می‌شود و پزشکی که آنها را عمل می‌کند مغزشان را به‌اشتباه جابه‌جا در سرشان می‌گذارد؛ بنابراین خسرو به‌اشتباه دفن می‌شود و مغز او دوباره به زندگی برمی‌گردد. این داستان رمزآلود و کمدی مخاطب را تا آخرین لحظه پای تلویزیون نگه می‌دارد.

۱۶. قندون جهیزیه

سکانسی از فیلم قندون جهیزیه
سکانسی از فیلم قندون جهیزیه
سال تولید: ۱۳۹۳
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۳۲ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۶ از ۱۰
کارگردان: علی ملاقلی‌پور
فیلم‌نامه‌نویس: علی ملاقلی‌پور
بازیگران اصلی: صابر ابر، نگار جواهریان، افسانه چهره‌آزاد

درباره فیلم

یکی دیگر از بهترین فیلم های کمدی ایرانی فیلم بی‌پولی است. عطا و معصومه زن و شوهری‌اند که موعد خانه‌شان به ‌سر آمده است. عطا می‌خواهد هرطور شده خانه را تخلیه نکنند و قراردادشان را تمدید کنند، اما با مشکلات مالی مواجه است. اینکه چگونه قراردادشان را تازه کند و دل همسرش را شاد کند برای عطا دغدغه شده و در این مسیر دست به کارهایی می‌زند که مخاطب کاملا با او همراه خواهد بود، چراکه نقشی قابل‌درک را در شخصیت عطا می‌بینیم.

۱۷. مکس

سکانسی از فیلم مکس
سکانسی از فیلم مکس
سال تولید: ۱۳۸۳
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۴۶ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۶ از ۱۰
کارگردان: سامان مقدم
فیلم‌نامه‌نویس: پیمان قاسم‌خانی
بازیگران اصلی: فرهاد آئیش، گوهر خیراندیش، پگاه آهنگرانی

درباره فیلم

وزارت ارشاد قصد دارد برنامه‌ای با حضور ایرانیان موفق مقیم خارج از کشور برگزار کند. در این برنامه قرار است ایرانیان مقیم خارج به کشور بازگردند و برای مردم سخنرانی کنند. در این میان، یک دعوت‌نامه به‌اشتباه به دست کسی می‌رسد که فرد موردنظر نیست! او که خودش هم از این دعوت تعجب می‌کند، با گروه موسیقی‌اش وارد ایران می‌شود. زمانی که برای اجرا به بالای سن می‌رود، مسئولان متوجه اشتباهشان می‌شوند و… .

۱۸. هزارپا

سکانسی از فیلم هزارپا
سکانسی از فیلم هزارپا
سال تولید: ۱۳۹۶
مدت‌زمان فیلم: ۲ ساعت و ۲ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۵/۸ از ۱۰
کارگردان: ابوالحسن داوودی
فیلم‌نامه‌نویسان: امیر برادران، پیمان جزینی، مصطفی زندی
بازیگران اصلی: رضا عطاران، جواد عزتی، سارا بهرامی

درباره فیلم

رضا و منصور باهم دوست‌اند و با کیف‌قاپی زندگی خودشان را پیش می‌برند. رضا در تصادف، یک پایش را از دست داده است. او اتفاقی و از طریق مادرش متوجه می‌شود دختر پول‌داری به‌نام الهام نذر کرده است تا با یک جانباز ازدواج کند. رضا برای اینکه بتواند به الهام نزدیک شود خود را جانباز معرفی می‌کند و هر کاری می‌کند تا الهام عاشق او شود. تلاش‌های رضا و حضور دوستش منصور دقایق خنده‌آور و شادی را برای مخاطب می‌سازد.

۱۹. خوب، بد، جلف

سکانسی از فیلم خوب، بد، جلف
عکسی از فیلم خوب، بد، جلف
سال تولید: ۱۳۹۵
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۵۰ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۵/۱ از ۱۰
کارگردان: پیمان قاسم‌خانی
فیلم‌نامه‌نویس: پیمان قاسم‌خانی
بازیگران اصلی: حمید فرخ‌نژاد، پژمان جمشیدی، سام درخشانی

درباره فیلم

در جریان فیلم، مانی حقیقی کارگردانی است که باید برای راضی‌کردن تهیه‌کنندۀ فیلمش از دو بازیگر تجاری استفاده کند. مانی با این انتخاب بسیار مخالف است، اما اگر این بازیگران را انتخاب نکند، تهیه‌کنندۀ فیلم با او همکاری نخواهد کرد. حالا چالش مانی حقیقی با این دو بازیگر غیرحرفه‌ای سرآغاز داستان کمدی و خنده‌آور این فیلم خواهد شد. سرگرد انتظامی مشاور فیلم باید این دو بازیگر را همراهی کند تا بخشی از کارهای نقش‌شان را به‌خوبی یاد بگیرند و در همین مسیر، با اتفاقات جالبی روبه‌رو خواهند شد. داستان قوی این فیلم و چینش خوب بازیگرانِ آن از جمله عوامل موفقیت این فیلم است.

۲۰. مطرب

فیلم مطرب
بازیگران اصلی فیلم مطرب
سال تولید: ۱۳۹۷
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۴۷ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۴/۶ از ۱۰
کارگردان: مصطفی کیایی
فیلم‌نامه‌نویس: مصطفی کیایی
بازیگران اصلی: پرویز پرستویی، محسن کیایی، الناز شاکردوست

درباره فیلم

ابراهیم خواننده‌ای است که بعد از انقلاب مجوز کار نمی‌گیرد. از طرفی نمی‌تواند یک خواننده لس‌آنجلسی شود، چون صدای خیلی خوبی هم ندارد. برای همین، نهایت موفقیتش خواندن در مجالس است. زیبا، دختر ابراهیم، می‌داند آرزوی پدرش چیست و ترتیبی می‌دهد تا پدرش در یک مراسم که در ترکیه برگزار می‌شود روی صحنه برود. برادر زیبا هم در این مسیر به او کمک می‌کند. ورود ابراهیم و فرزندانش به ترکیه برای این مراسم ماجراهای خنده‌دار و جالبی را شکل می‌دهد که بیننده را جذب می‌کند. این فیلم، با بازی خوب بازیگرانی چون پرویز پرستویی و الناز شاکردوست، علاوه بر جای‌گرفتن در فهرست بهترین فیلم های کمدی ایرانی ، یکی از موفق‌ترین فیلم‌های مصطفی کیایی نیز به حساب می‌آید.

۲۱. اخراجی‌ها

سکانسی از فیلم اخراجی‌ها
سکانسی از فیلم اخراجی‌ها
سال تولید: ۱۳۸۶
مدت‌زمان فیلم: ۱ ساعت و ۴۴ دقیقه
امتیاز IMDb: امتیاز ۴/۶ از ۱۰
کارگردان: مسعود ده‌نمکی
فیلم‌نامه‌نویس: مسعود ده‌نمکی
بازیگران اصلی: اکبر عبدی، امین حیایی، کامبیز دیرباز

درباره فیلم

دوران جنگ است و مجید که از اراذل است عاشق دختر میرزا می‌شود. میرزا یکی از عارفان منطقه است و شرط ازدواج دخترش و مجید را سربه‌راه شدن مجید در نظر می‌گیرد؛ بنابراین مجید همت می‌کند تا خود را به میرزا و دخترش اثبات کند. او عازم جبهه می‌شود و دوستانش نیز او را همراهی می‌کنند. با حضور آنها در جبه مخالف می‌شود، ولی نهایتا با ضمانت میرزا موفق می‌شوند به پادگان آموزشی بروند. دلایلی که هرکدام از شخصیت‌های فیلم برای ورود به جبهه دارند دلایل خنده‌دار و جالبی‌اند. همین دلایل قصه هر شخصیت را شکل می‌دهد و در کل فیلمی با ژانر کمدی تقدیم مخاطب می‌شود. فیلمی که از دیدن آن پشیمان نخواهید شد.

سخن آخر

نظر شما درباره بهترین فیلم های کمدی ایرانی که در این فهرست معرفی کردیم چیست؟ لطفا نظر خود را در بخش «ارسال دیدگاه» با ما و مخاطبانمان در میان بگذارید. اگر فیلم کمدی ایرانیِ دیگری می‌شناسید که احساس می‌کنید می‌تواند به این فهرست اضافه شود، لطفا نام فیلم را هم برایمان بنویسید.

هشدار! محتوای این صفحه در چهارچوب قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نوشته شده ‌است. سپاسگزار خواهیم بود اگر مغایرت احتمالی محتوا با قوانین و یا مشکلات دیگر در صحت و دقت محتوا را به ما گزارش کنید تا فورا اصلاح شود.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *