خواص به
خواص به و مزایای سلامتی و درمانی میوه به:
میوه به معروف است به سیب طلایی و برای درمان بسیاری از بیماری ها از قبیل افسردگی ،زخم معده و بیماری های قلبی از گذشته تا کنون مورد استفاده بوده است .همانطور که در این بخش از سلامت خواهیم گفت به مانند بسیاری از میوه ها غنی از مواد مغذی ، مانند بسیاری از میوه های غنی شده از مواد مغذی مانند ویتامین های آ، ب، ث،فیبر و همچنین مواد معدنی مانند پتاسیم،مس،سلنیوم ، روی،فسفر ،کلسیم آهن و منیزیم است و کم چرب می باشد.
خواص و ارزش تغذیه این میوه:
۱-خواص ضد التهاب:
این میوه یک منبع غنی از ویتامین C ، است که تقریباً ۲۵ درصد از میزان روزانه توصیه شده از این ویتامین را تامین میکند.ویتامین C ، به افزایش ایمنی بدن را تقویت می کند و بسیاری از بیماری های التهابی را نیز درمان می کند .
همچنین دارای خواص ضد آلرژی نیز می باشد .این میوه و عصاره های دانه دار آن می تواند برای درمان درماتیت و سیستیت استفاده شوند همچنین در بسیاری از محصولات غذایی برای افرادی که مبتلات به آلری هستند استفاده می شود.
خواص میوه به برای لاغری ،پوست معده
به یک میوه محسوب می شود که به سیب طلایی معروف است و برای درمان بسیاری از مشکلات کاربرد دارد.میوه به برای درمان افسردگی ،زخم معده و بیماری های قلبی بسیار مفید است .از گذشته تا کنون از میوه به برای درمان مرض های نامبرده استفاده می شد
جدول ارزش غذایی میوه به:
انرژی ۵۷ کیلو کالری ۳درصد
کیلو هیدرات ۱۳.۸۱ گرم ۱۱ درصد
پروتئین :۰.۴۰ گرم ۰.۵ درصد
چربی کل ۰.۱۰ گرم ۰.۵ درصد
کلسترول ۰ میلی گرم ۰ درصد
فیبر خوراکی ۱۹ گرم ۶ درصد
ویتامین ها
تیاسیین ۰.۲۰۰ میلی گرم ۱ درصد
پیرودیکسین ۰.۰۴۰ میلی گرم ۳ درصد
ریبوفلاوین ۰.۰۳۰ میلی گرم ۲ درصد
تیامین ۰.۰۲۰ میلی گرم ۲ درصد
ویتامین سی ۱۵ میلی گرم ۲۵ درصد
ویتامین ایی ۰.۱۲ میلی گرم یک درصد
ویتامین کا ۴.۵ میکرو گرم ۲ درصد
الکترولیت
سدیم ۱ میلی گرم ۰.۲ درصد
پتاسیم ۱۱۹ میلی گرم ۲.۵ درصد
مواد معدنی
کلسیم ۱۱ میلی گرم ۱ درصد
مس ۰.۱۳۰ میلی گرم ۱۴ درصد
آهن ۰.۷۰ میلی گرم ۹ درصد
منیزیم ۸ میلی گرم ۲ درصد
فسفر ۱۱ میلی گرم ۰.۲ درصد
روی ۰.۰۴ میلی گرم ۱ درصد