طریقه ی پخت قیمه؟
برای پختن قیمه نیاز به چند گرم گوشت داریم ، ابتدا باید بگذاریم تا یخ گوشت باز شود وقتی که یخ گوشت باز شد ،گوشت ها را باید در یک قابلمه بگذاریم در دماتی مناسب که گوشت ها نسوزد برای درست کردن قیمه وجود آب به تعداد نفرات لازم است. وقتی گوشت ها پخته شد ادویه جات غذا را بریزید .لیموی ترش،زردچوبه،دارچین،کچاب از ادویه های این غذا هستند.ریز کردن سیب زمینی و تف دادن آن غذا را خوشمزه تر می کند.
برای درست کردن برنج اول نمک میریزیم سپس برنج را به تعداد برمیداریم سپس برنج ها را میشوریم بعد برنج را در قابلمه میریزیم برای اینکه برنج مزه بگیرد میتوانیم از شوید استفاده کنیم. شوید یک ادویه جات گرم است و به بدن کمک میکند و از امراض جلوگیری میکند.