پزشکی

علت افتادگی سینه ها و نحوه درمان آن چیست؟

افتادگی سینه علت های مختلفی دارد. اما همین عارضه، به هر دلیلی که رخ دهد، می تواند امتحان کردن لباس را به فرایندی استرس زا مبدل کند. اگر به درستی دکمه لباس را نبندید یا لباس مناسب اندام شما نباشند، می تواند منجر به کاهش واقعی اعتماد به نفس شود.

علاوه بر این، اگر سینه‌های شما افتادگی داشته و خیلی آویزان باشد، ممکن است همیشه این احساس ها را تجربه کنید. افتادگی سینه معمولاً به دلایل مختلفی مانند افزایش سن، سیگار کشیدن و شیردهی ایجاد می شود.

شل شدگی سینه یک اتفاق کاملا طبیعی است زیرا سینه های شما به مرور زمان استحکام و لطافت خود را از دست می دهند. اما همین طبیعی بودن می تواند باعث شود اعتماد به نفس کمتری نسبت به بدن خود داشته باشید.

در این مطلب روزیاتو، به شما خواهیم گفت چرا غدد پستانی شما می توانند سرازیر شوند و چگونه قادر خواهید بود از افتادگی بیش از حد جلوگیری کنید.

در مورد علت افتادگی سینه و شل شدن آن هفت نکته وجود دارد که باید به آنها توجه کنید.

  1. سیگار کشیدن

استفاده از تنباکو می تواند منجر به افتادگی پوست، به خصوص در اطراف سینه ها شود. به این دلیل که مصرف تنباکو می تواند کلاژن را تجزیه کند و باعث شود سینه ها کمتر پر و متراکم به نظر برسند.

علاوه بر این، دود سیگار حاوی مواد سرطان زا است که فیبرهای الاستین را در بدن تجزیه می کند؛ چیزی که جزء کلیدی خاصیت ارتجاعی پوست برای استحکام سینه ها است.

  • راهکار درمان: اگر سیگار را ترک کنید، نه تنها سلامت کلی شما بهبود می‌یابد و خطر ابتلا به سرطان کاهش می‌یابد، بلکه ممکن است در ظاهر سینه‌هایتان نیز بهبود ایجاد شود.
  1. سوتین نامناسب

یک علت افتادگی سینه پوشیدن سوتین نامناسب است. بهتر است بدانید همانطور که بدن ما تغییر می کند، نیازهای ما به سوتین نیز تغییر می کند.

پوشیدن سینه بند حمایتی برای حفظ شکل و لیفت سینه مهم است. بدون حمایت مناسب، با گذشت زمان سینه های شما آویزان می شود.

هنگامی که ورزش می‌کنید، به‌ویژه اگر در حال دویدن هستید، یک سوتین ورزشی با فنجان‌های قالب‌گیری شده که پشتیبانی کافی را ارائه می‌دهد می‌تواند تکان های سینه را کاهش دهد.

مطالعات نشان می دهد که تکان و حرکت سینه ناشی از ورزش منجر به کشش و افتادگی می شود.

  • راهکار درمان: یک سوتین پشتیبان حرفه ای از فروشگاهی که این خدمات را ارائه می دهد تهیه کنید.

  1. هورمون ها

    در دوران یائسگی، کاهش سطح استروژن ممکن است منجر به کاهش کلاژن در بافت سینه شود.

    • راهکار درمان: برای کمک به این موضوع، انجام آزمایش هورمونی توصیه می شود. اقداماتی برای افزایش استروژن، مانند فیتواستروژن ها یا مکمل های کلاژن، ممکن است شکل و فرم سینه را بهبود بخشد. قبل از تلاش برای افزایش سطح استروژن با پزشک خود مشورت کنید.
    1. وزن

    وقتی وزن کم می کنید، سلول های چربی سینه شما کوچک می شود.

    این بدان معناست که پوست، رباط‌ها و سایر اجزای سینه‌ها برای مدت طولانی از سینه‌های بزرگ‌تر حمایت می‌کنند و به اندازه کافی کشیده می‌شوند تا به حمایت از یک مجموعه کوچک‌تر ادامه دهند.

    از سوی دیگر، سینه ها در نتیجه افزایش وزن، بزرگتر می شوند. چربی اضافی سینه‌ها را سنگین‌تر می‌کند، که کشش بیشتری بر روی رباط‌ها و بافت‌های همبند که از آن‌ها حمایت می‌کنند، وارد می‌کند. با افتادگی و شل شدگی، سینه ها شکل خود را نیز از دست می دهند.

    • راهکار درمان: اگر کاهش وزن یا افزایش وزن غیرعادی را تجربه می کنید، با پزشک و متخصص تغذیه خود مشورت کنید تا علت زمینه ای را برطرف کند.

    1. تغذیه با شیر مادر

    تغذیه با شیر مادر می تواند اندازه و شکل سینه های شما را تغییر دهد و هنگامی که کودک شما از شیر می گیرد، ممکن است متوجه شوید که آنها یک بار دیگر متفاوت به نظر می رسند.

    نوک سینه‌ها و آرئول‌ها (ناحیه رنگدانه‌دار اطراف نوک پستان) ممکن است کوچک‌تر باشند و پوست سینه‌ها کشیده یا خالی به نظر برسد.

    با کوچک شدن ساختارهای تولید کننده شیر پس از شیردهی، اندازه سینه‌های شما به حالت قبل از بارداری باز می‌گردد.

    • راهکار درمان: باید روی یک سوتین راحت برای شیردهی سرمایه گذاری کنید و از خم کردن یا زاویه دادن سینه به سمت پایین به سمت کودک در هنگام شیر دادن به او خودداری کنید.

    سینه های خود را مرطوب نگه دارید، دو بار در روز کره کاکائو را با حرکت رو به بالا بمالید.

    افتادگی سینه بعد از بارداری طبیعی است، اما اگر واقعاً از این تغییر ناراضی هستید، می‌توانید برای رسیدن به تناسب اندام ایده‌آل خود، جراحی لیفت سینه را انتخاب کنید.

    1. وضعیت بدن

    اگر مدام خم می‌شوید، روی سینه‌های شما تأثیر می‌گذارد. زیرا کشش گرانشی زمین مشکل افتادگی سینه را تسریع می‌کند.

    شما این کشش را احساس نمی کنید، اما کشش روی رباط کوپر شما تاثیر می گذارد و آن را می کشد. البته، این در یک دوره زمانی طولانی اتفاق می افتد.

    • راهکار درمان: باید سعی کنید وضعیت بدن خود را اصلاح کنید. اگر سوتین نپوشید، ممکن است زودتر دچار افتادگی شوید.
    1. جراحی

    بزرگ کردن سینه یک جراحی زیبایی است که در آن از ایمپلنت برای افزایش اندازه و برآمدگی سینه‌های زنان استفاده می‌شود. ایمپلنت تراکم و پر بودن سینه را افزایش داده و ظاهر متناسب تری به سینه ها می دهد.

    افراد به دلایل مختلفی می توانند جراحی بزرگ کردن سینه را انتخاب کنند و ما نباید زود قضاوت کنیم.

    دلایل بزرگ کردن سینه عبارتند از:

    تغییرات بعد از شیردهی کودکان، ماستکتومی، کاهش وزن یا تمایل به تقارن بهتر.

    • راهکار درمان: اگر واقعاً از شکل طبیعی سینه خود ناراضی هستید، آنها را خیلی کوچک، خیلی بزرگ یا آویزان در نظر می گیرید، درباره کلینیک های جراحی مورد اعتماد تحقیق کنید تا بتوانید عمل جراحی پلاستیک را به شما پیشنهاد دهند.

    زمان بهبودی برای بزرگ کردن سینه نسبتا کوتاه است. با این حال، ۶ ماه تا یک سال طول می کشد تا بیماران بتوانند نتیجه نهایی جراحی را ببینند، یعنی زمانی که تورم کاهش یافته و جای زخم از بین رفته است.

    پیشنهاد می کنیم این مطالب را هم بخوانید:

    ورزش های ساده برای سفت کردن و بالا کشیدن سینه ها

    منبع:روزیاتو

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *