چه کسی برنده انتخابات آمریکا می شود؟
تاریخچه سرشناسی که در ۶ دهه گذشته سییستم وی به درستی پیروز رقابت های انتخاباتی آمریکا را پیش بینی کرده و و در سال ۲۰۱۶ هم جزو معدود کسانی بود که علی رغم نتایج نظر سنجی ها ترامپ را پیروز انتخابات پیش بینی کرده است این بار معتقد است ترامپ برنده انتتخابات پیش رو نیست.
به گزارش جماران: به نقل از فارس (آلن لیچمن ) تاریخ دان سرشناس آمریکایی که در سال ۲۰۱۶ جزو معدود کسانی بود که علی رغم نتایج نظرسنجی ها ترامپ را پیروز انتخابات پیش بینی کرده بود .نظر خود را درباره نتیجه انتخاباتت بیان کرد.
(آلن لیچمن ، تاریخدان سرشناس آمریکایی که در دهه ۱۹۸۰ مدتی را برای پیش بینی نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ارائه کرد و در ۴ دهه گذشته سیستم وی به درستی پیروز رقابت های انتخاباتی آمریکا را پیش بینی کرده و در سال ۲۰۱۶ هم جزو ممدود کسانی بود که علی رغم نتایج نظرسنجی ها ترامپ را پیروز انتخابات پیش بینی کرد .این بار معتقد است ترامپ برنده انتخابات پیش رو نیست.
وی با مصاحبه با کانال های آمریکایی افزود ۱۳ عامل که به آنها (کلید های کاخ سفید ) گفته می شود و شامل اقتصاد،عملکرد سیاست خارجی ،نا آرامی اجتماعی رسوایی ها و همچنین جذابیت نامزدها است .در مقایسه با روش موًسسات نظرسنجی مطرح مثل (گالوپ) و(ریل کلیر پالیتیکس ) و غیره گفت : همانطور که می دانیم در سال ۲۰۱۶ همه آن نظر سنجی ها اشتباه کردند ،در حالی که من علیرغم انتقادها به پیش بینی خود به نظرم درباره پیروزی ترامپ پایبند ماندم.
وی افزود: (زیرا تظر سنجی ها پیش بینی کننده نیستند بلکه برشی فوری در زمان هستند)که به شکلی غیر قابل پیش بینی تغییر می کنند دیگر این که آنها از راًی دهندگان نظر سنجی نمی کنند بلکه آن ها آنچه راًی دهندگان احتمالی میخوانند را مورد پرسش قرار می دهند که نیاز به تخمینی دارد که منجر به خطا می شود .در حالی که کلید های کاخ سفید بر پویایی نحوه کارکرد واقعی انتخابات استوار است.
درباره پیش بینی امسال خود گفت :در سال ۲۰۱۶ ترامپ رقیب(در قدرت نبود)بنابر نحوه کار سیستم من اگر ۶ یا اغلب ۱۲ کلید علیه حزبی باشد که کاخ سفید را در دست دارد ،آن ها با زنده انتخابات خواهند بود .بنابراین در سال ۲۰ ۱۶ من دمو کرات ها را ارزیابی کردم ،اکنون من جمهوری خواهان و دونالد ترامپ را ارزیابی می کنم و پیش بینی من این است که وی بازنده خواهد شد .اواخر سال ۲۰۱۹ او دو عامل از ۶ عامل مورد نیاز برای باخت را نداشت اما بعد ناکامی حزب او در مقابله با چالش های همه گیری کرونا و فریاد های خواستار عدالت اجتماعی و نژادی به عوامل اضافه شدند.
به گفته او: به این ترتیب ناکامی اقتصادی در کوتاه مدت و بلند مدت در پی بحران کرونا و ناآرامی اجتماعی به عوامل مورد نیاز برای شکست ترامپ را به عدد ۶ رساندند.
این تاریخ دان آمریکایی افزود:هرگز در تاریخ ایالت متحده آمریکا حزبی که کنترل کاخ سفید را در دست دارد شاهد چنین دگرگونی سریع و بزرگی در عرض چند ماه نبوده است .و ترامپ نباید هیچ کس را غیر از خودش در این خصوص مقصر بداند ،زیرا وقتی شما قدرت را در دست در این خصوص مقصر بداند زیرا وقتی شما قدرت را در اختیار دارید ،نحوه عملکرد دولت شما ست که اهمیت دارد نه عملکرد انتخاباتی .
او درباره اعتماد بیش از حد خود به پیش بینی اش به پیش بینی اش و مقایسه آن با انتخابات سال ۲۰۱۶ گفت : وضعیت کاملاً متفاوتی است زیرا او (ترامپ) اکنون در قدرت است و در مبنای سابقه اش سنجیده خواهد شد.
وی سپس درباره دو نگرانی خود در خصوص انتخابات پیش رو گفت: یکی از آن ها سرکوب راًی دهندگان است.حمهوری خواهان بر روی آرای سفید پوستان مسن روی من حساب باز کرده اند .برای همین است که ماًیوسانه به دنبال سرکوب آرای اقلیت ها و جوانان در پایگاه های خود هستند.
وی سپس دعی شد:دومین مسئله دخالت روسیه است اف.بی .آی گفته آن ها برگشته اند احتمالاً در فاصله ۴سال چیزهای زیادی یاد گرفته اند .شاید حتی تلاش کنند به فناوری راًی گیری ما وارد شوند ،و ما می دانیم که ترامپ از مداخله روسیه استقبال می کند و از آن بهره برداری می کند.در حالی که کمتر از یک ماه تا برگزاری انتخابات ریاست جمهورب آمریکا زمان باقی است ،نظر سنجی ها از پیچیده بودن میزان آراء جمهوری خو بایدن نامزد حزب دموکرات در برابر دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور حکایت دارد.
نظر سنجی های همزمانی که به صورت مشترک توسط خبر گزاری (رویترز)و موًسسه (ایپسوس)در شش ایالت کلیدی آمریکا انجام گرفته ،نشان می دهد بایدن در سه ایالت از ترامپ پیشی گرفته و در سه ایالت دیگر تقریباً مساوی است.