پزشکی
آویشن گیاهی از تیره نعناعیان است. در مصر باستان از آویشن برای رفع بوی بد دهان استفاده می‌کردند. آویشن انواع مختلفی دارد؛ اما آویشن فرانسوی رایج‌ترین نوع آن است. زنبور‌ها جذب گل‌های آویشن می‌شوند؛ عسل آویشن سیسیل از صد‌ها سال پیش معروف است. آویشن حاوی مقادیر بالای تیمول و کارواکرول است که به ترتیب خاصیت […]
پزشکی تغذیه سالم
عناب از جمله میوه هایی است که به جرات می توان گفت در حقش اجحاف شده است .رنگ عناب قهوه ای و قرمز است که از روشن تا تیره تغییر می کند. خواص عناب که به عنوان خرمای چینی یا خرمای قرمز شناخته می شوند یک میوه ای است در شمال آسیا ست که از […]
پزشکی تغذیه سالم
خواص تخم شربتی تخم شربتی نام دانه ریحان و گیاهی یک ساله است.اکثر ما از تخم شربتی در فصل گرما استفاده می کنیم این گیاه کارببرد های فراتری برای رفع تشنگی و عطش دارد. تخم شربتی یکی از مهمترین شربت ها در تابستان است . مهم ترین خواص تخم شربتی برای سلامت بدن تخم های […]
پزشکی
اگر فشار خون دارید به چه مرض هایی مبتلا می شوید؟ ۱-آسیب به شریان قلب. ۲-بیماری عروق کرونر. ۳-ایست قلبی. ۴-بیماری عروق محیظی. ۵-ضعیف شدن قلب. ۶-تورم دستگاه قلب. ۷-سکته مغزی. ۸-نارسایی کلیه.  ۹-مشکلاتی به چشم. ۱۰-ناتوانی در دیدن. ۱۱-از بین رفتن عقل. ۱۲-ضغف در بینایی. ۱۳-مشکلات جنسی. ۱۴-نابود شدن و پوکی استخوان. ۱۵-مشکل و […]
پزشکی
کشمش ها به خاطر خواص متعددی که برای پوست،مو و سلامتی دارند الماس های کوچک نامیده می شوند.این خوراکی مقوی و خوشمزه حاصل خشک شدن انگور در معرض نور خورشید یا دستگاه خشک کن است به طوری که حبه ها به رنگ طلایی،سبز یا سیاهه تبدیل می شوند. نخودچی یکی از مغذی ترین اعضاء خانواده […]
پزشکی
فلفل سیاه شامل میوه های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل می باشد که بومی جنوب هند محسوب می شود فلفل سیاه به عنوان ادویه و چاشنی استفاده می شود .فلفل سیاه گیاهی بالا رونده محسوب می شود که دارای ریشه های ساقه خیز و کوتاه می باشد. فلفل سیاه طعم تند و سوزنده ای […]
پزشکی
دمنوش های گیاهی قرن ها قدمت دارند دمنوش های گیاهی (چای واقعی )نیستند چای های واقعی به سه دسته چای سبز،چای سیاه،چای اولانگ تقسیم می شوند و از برگ گیاه کاملیا سینتسیس(Cameliia sinensis) به دست می آینداما دمنوش های گیاهی از میوه های خشک شده ،گل ها،گیاهان و ادویه جات تهیه می شوند و به […]
پزشکی تغذیه سالم
زعفران گیاهی است چند ساله که دارای پیاز است و علاوه بر استفاده در پخت و پز دارای مصارف درمانی بسیاری نیز هست. این پیاز غلاف قهوه ای رنگ دارد و دارای ساقه و شش گلبرگ بنفش رنگ و ۳ رشته کلاله قرمز رنگ است .قسمت مورد استفاده گیاه زعفران، کلاله نارنجی رنگ گل آن […]