پزشکی تغذیه

تعدیل طبایع بدن

انجام کارهای زیر باعث تعدیل تمام طببایع بدن می شود:

۱-اصلاح نان(مصرف نان سبوسدار).

۲-اصلاح آب (چشمه،باران ،جوشیده همچنین به صورت جرعه جرعه و نشسته در شب و ایستاده در روز نوشیدن آن و آب یخ نخوردن و در صورت تشنگی واقعی آب خوردن).

۳-اصلاح روغن (شخم گاو ،زیتون ،ارده کنجد زرد گاوی).

۴-اصلاح نمک(دریایی ،کوهی).

۵-مصرف انار(نوعی انار سورانی که در شمال بغداد یافت می شود).

۶-مصرف خرما (نوعی خرمای نارس پخته)به صورت فردی باشد ۷-۵-۳عدد.

۷-مصرف دمنوش بنفشا هر شب یا در غذا ریخته شود و یا همچنین مصرف روغن بنفشه ،گیاه پنیرک که شبیه بنفشه است مضر است.

۸-مصرف مرتب کاسنی به صورت تازه در فصل آن یا خشک شده آن هر شب یک قاشق یا در آش و سوپ ریخته شود.

۹-مصرف بادمجان(خوردن به صورت مداوم مخصوصاً سرخ کرده با پوست آن با روغن زیتون اصل)

۱۰-مصرف آب فاتز (آب یک قل جوشیده که با جا به جا کردن هفت باار آن از ظرفی به ظرف دیگر ولرم شده باشد).

۱۱-رب انار به جای رب گوجه فرنگی.

۱۲-مصرف (نمک مقداری ) یا هاضم (یک قاشق چایخوری قبل و بعد از غذا.

۱۳-حذف ناهار در صورت گرسنه شدن مصرف میوه های فصل تنقلات و شیرینی های طبیعی مثل خرما،انجیر ،توت خشک و …

۱۴-نخوردن غذاهای سرد و تر در اول صبح مثل دوغ ،ماست،خیار،هندوانه و …

۱۵-پرهیز از استرس ناگهانی ،مصرف گلوتن های مصنوعی مثل ماکارونی و نان های فانتزی ،کنسروها و روغنهای صنعتی ،مواد حاوی مواد نگهدارنده و الکل دار.

حتماً چک کنید یبوست،نداشته باشید اگر دارید حتماً رفع شود(باید بعد از هر وعده اصلی غذایی دفع صورت بگیرد و در صورت عدم دفع فرد مبتلا به یبوست می باشد).

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *