خواص تخم شربتی برای لاغری؟
استفاده از تخم شربتی در محلول یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن است .دانه های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت ها فرد را سیر نگه می دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها ،می توان از تخم شربتی استفاده کرد.
خواص تخم شربتی جهت بیماری های تنفسی:
این دانه های ریز سیاه رنگ دارای خواص زیادی است . از جمله برای درمان بیماری های تنفسی مفید است.مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم ،سرفه ،سرماخوردگی ،آنفولانزا و برونشیت موًثر است.
سایر خواص تخم شربتی:
از روغنی که با خرد کردن تخم های شربت به دست می آید ،برای درمان عفونت هایی مکانند زخم،بریدگی،عفونت مثانه،عفونت پوست و … استفاده می شود.
از تخم شربتی برای درمان ناراحتی های گوارشی مانند درد معده،نفخ ،یبوست ،سوءهاضمه و بی نظمی کارکرد روده هااستفاده می شود.
اگر می خواهید لاغر شوید به تخم شربتی اعتماد کنیدئ ،به خاطر اینکه فیبر موجود در آن ها باعث لعاب دار شدنشان شده و احساس سیریبیشتر ایجاد می کنند.
خلق و خوی فرد را خوب می کند ،خستگی مفرط ذهنی تنش های عصبی ،افسردگی ،میگرن و مالیخولیا را برطرف می کند.
از آنجا که تاًثیرات ضد اپاسمی دارد،سیاه سرفه را برطرف می کند.
مشکل دیگری که دامن گیر دنیا از جمله کشور ما شده فشار خون است که معمولا بعد از خوردن غذا به ویژه غذاهای پر نشاسته فشارخون بالا می رود و اگر تخم شربتی همراه غذا خورده شود مواد نشاسته ای به تدریج قند خون موجود در خود را آزاد می کنند و به این ترتیب شما به طور تدریجی انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت.
در رفع عطش بسیار موثر است
در کشور چین از تخم شربتی برای درمان عفونت،دردمعده،گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده می کنند.
تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین ،آهن ،پتاسیم و کلسیم است و در عین حال آن هایی که در جذب کلسیم مشکل دارند بدانند یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان ها می شود.
این دانه های ریز سیاه رنگ می توانند میزان قند خونتان را تنظیم کنند ،بنابراین شما را از خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در امان نگه می دارند.
تخم شربتی با دفع مواد زائد بدن از طریق روده ها به عملکرد خوب آن ها کمک می کند.
در دوران بارداری مصرف تخم شربتی روزانه ۱۰ گرم تخم شربتی برای تقویت قلب و صحت مزاج و خوشرنگی و زیبایی طفل بسیار مفید است.
مصرف تخم شربتی در دوره شیردهی ، سبب ازدیاد شیر مادر می شود ولی در مصرف آن زیاده روی نشود.