طرز تهیه کیک شکلاتی ساده خانگی :
دستور تهیه “کیک شکلاتی” در خانه با دستور پختی خوشمزه
طرز تهیه کیک شکلاتی ساده خانگی :
تهیه کیک در خانه بسیار آسان می باشد فقط باید تمام مراحل را به دقت و با رعایت نکات گفته شده انجام دهید تا بتوانید یک کیک خوشمزه تهیه کنید پس با نمناک همراه باشید تا دستور تهیه کیک شکلاتی ساده را آموزش دهیم.
مواد لازم کیک شکلاتی ساده :
- آرد سفید همه کاره :۲۰۰ گرم
- شکر:۲۰۰ گرم
- بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
- پودر سودا یا جوش شیرین :نصف قاشق چایخوری
- کره:۱۷۵ گرم
- پودر کاکائو:۴۰ گرم
- تخم مرغ درشت :۲ عدد
- خامه ترش یا معمولی :۱۵۰ میلی لیتر
- عصاره وانیل (دلبخواه) :دو قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی کیک
- کره:۷۵ گرم
- شکلات سیاه آب شده :۱۷۵ گرم
- شکر:۳۰۰ گرم
- عصاره وانیل:یک قاشق چایخوری
- خامه شیرینی پزی :۱۲۵ گرم
دستور پخت کیک شکلاتی خانگی :
مرحله اول
ابتدا باید همه مواد را از نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا مواد هم دما شوند.سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
مرحله دوم
مرحله سوم
مرحله چهارم
دستور تهیه شکلات رویه کیک :
برای مواد روی کیک باید شکلات را در ظرفی بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود.
( پیشنهاد میشود از شکلات تلخ استفاده کنید)کره را هم همین طور آب کنید و وقتی کمی سرد شدند با هم مخلوطشان کنید.
سپس همه مواد روی کیک را داخل غذا ساز بریزد و هم بزنید.
مایه شکلاتی کیک را بین دو لایه نصف شده کیک بمالید و طبقه اول را روی طبقه دوم قرار دهید.روی سطح کیک را هم با مایه شکلاتی پر میکنیم .
بعد از چند دقیقه، که مواد سفت میشوند و کیک آماده است.
نکات تهیه کیک شکلاتی ساده :
- درب فر را در هنگام پختن کیک باز نکنید که این کار باعث می شود پف کیک کم شود.
- بعد از سپری شدن زمان پخت کیک آن را با خلال چوبی و یا چنگال تست کنید و اگر چیزی از مایه کیک به خلال نچسبید آن را از فر در بیاورید.
- کیک را بعد از خنک شدن میتوانید به دو قسمت برش دهید و یا از همان ابتدا مواد کیک را در دو قالب نازک ۲۰ سانتی متری بریزید.
نکات تکمیلی در مورد کیک شکلاتی
کیک شکلاتی جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه میباشد .
کیک شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .