پزشکی تغذیه سالم

چرا سوسیس کالباس ها همیشه صورتی و تازه به نظر می رسند؟

سوسیس و کالباس ها همیشه صورتی رنگ و تازه به نظر می رسند در حالی که گوشت بعد از مدتی تیره رنگ می شود؟

پاسخ،سدیم نیتریت است آن یک افزودنی است که به طور گسترده در صنعت گوشت استفاده می شود .علامت اختصاری این نمک در اروپا E250 hs است .

سدیم نیتریت در مجاورت گوشت نیتروزامین ایجاد می کند که باعث تخریب دی.ان.آ می شود و این یعنی آغااز پروسه ای که می تواند به جهش سلولی و در نتیجه سرطان کشنده منجر شود.

از سرطان هایی که رابطه شان با سدیم نیتریت قطعی است سرطان روده است که سومین سرطان کشنده است .

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *