۷ نکته مهم درباره چای
طبع چای سردوخشک است.
بنابراین هرچه کمتر بخورید به نفع تان است.
اگر چای را به خاطر آنتی اکسیدان آن می خورید چای سبز گزینه بهتریست.
خوردن چای با قند ضرر در ضرر است.
اگر داخل چای عسل میریزید ،موقعی عسل را به آن بیافزایید که چای داغ نباشد.دمای بالا۶۰درجه خواص عسل را از بین میبرد.
چای خوب چایی است که دیردم بکشد ،زود رنگ ندهد و معطر نباشد.
خوردن چای بعد از غذا دو ضرر عمده دارد :اخلال در کار معده ،اختلال در جذب آهن.
خوردن چای داغ زمینه ساز سرطان حنجره است.نکته آخر:چای را کمرنگ بخورید.