۲۸ فروردین, ۱۴۰۳
پزشکی سلامتی

توصیه های غذایی در ماه مبارک رمضان قسمت دوم

معده خالی در زمان افطار تحمل غذای سنگین را ندارد بنابراین استفاده از غذاهایی با هضم راحت مانند آشهای محلی ، سوپ و حلیم در این وعده توصیه می شود.

استفاده ازز غذاهای تند و پرادویه ،شور و سسرخ کرده غذاهای آماده و بسته بندی غذاهای خمیری مثل ماکارونی ،الویه،قارچ ،انواع فست فودها ،یخ ،چاای پررنگ ،قهوه،و کاتکائو ،انواع نوشابه ها و آبمیوه های صنعتی چه در این ماه یا ماه های دیگر سال به هیچ وجه توصیه نمی شود مگر به ضرورت به جای آن روزه داران می توانند به تناسب مزاج خود از غذاها و شربتها استفاده کنند.

از پرخوری و روی هم خوری چه در وعده افطار و چه در وعده سحری پرهیز شود و نوشیدنی و میوه حداقل با ۲۱ ساعت فاصله از غذا مصرف شوند.

منبعع: بهداشت تغذیه در روزه ،تغذیه و روزه دارری از دیدگاه طب ایرانی.

 

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *