۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳
آشپزی پزشکی

خواص فرنی زعفران و گلاب

فرنی خون ساز و مقوی و آرام بخش اعصاب است که گرمی بخش است که مناسب فصل پاییز و زمستان می باشد در تقویت عمومی بدن تخصص داشته و مصرف یک پیاله کوچک فرنی از آن در وعده صبحانه برای تناسب اندام نیز مناسب است.تا جایی که می توانید از گرمی استفاده کنید چون گرمی باعث از بین رفتن میکروب های بدن می شود.

فرنی یکی از محبوب ترین دسرهای خانواده های ایرانی است. دسری که بسیار مورد علاقه کودکان بوده و برای درمان گلودرد و … بسیار مناسب است.

فرنی همینطور همراه همیشگی سفره های افطار ما ایرانی هاست.

مواد لازم

  • شیر ۲ لیوان
  • آرد برنج ۵ قاشق
  • خامه یک قاشق (دلخواه)
  • گلاب به مقدار دلخواه
  • شکر ۶ قاشق سوپ خوری
  • زعفران به مقدار لازم (سابیده و دم شده)
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • هل به مقدار دلخواه

آموزش نحوه تهیه فرنی زعفرانی

در مرحله اول ابتدا شیر و آرد برنج را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم. سپس مخلوط را روی شعله ای با حرارت کم قرار می دهیم و مدام هم میزنیم

نکته: از هم زدن غافل نشوید در غیر این صورت مخلوط گلوله و سفت خواهد شد.

در مرحله بعدی وانیل و خامه را نیز به مخلوط اضافه می کنیم. در این مرحله نیز هم زدن را متوقف نمیکنیم. زمانی که احساس کردیم که به مرور مخلوط ما حالت سفتی به خود میگیرد زعفران دم کشیده و گلاب و هل و وانیل را اضافه می کنیم.

اگر قصد دارید فرنی را تزیین کنید. بهتر است تا زمانی که فرنی داغ است آن را به ظرف مورد نظر انتقال دهید زیرا زمانی که فرنی سرد شود با انتقال دادن آن ظاهر خود را از دست میدهد.

پس از انتقال به ظرف دیگر میتوانیم از مغز پسته، گردو کوبیده شده و … برای تزیین و خوش طعم شدن فرنی استفاده کنیم.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *