پزشکی تغذیه

دستور تغذیه در دوران بارداری

تغذیه در تمام ۹ ماه دوره بارداری اهمیت خاصی دارد ،زیرا مصرف برخی از غذا ها توسط مادر برای رشد و سلامت اعضای بدن جنین الزامی و ضروری است بنابراین:

استفاده از مواد غذایی سالم ،طبیعی و مقوی .

دوری از مواد غذایی فرآوری شده،غیرطبیعی و مواد نگه دارنده.

مصرف میوه،سبزیجات،غلات،مغزها و توت خشک.

پرهیز از زیاده روی در مصرف شکر،نان سفید،شیرینی جات قنادی و پوره سیب زمینی .

استفاده از مکمل اسید فولیک با مشورت پزشک.

استفاده از بادام درختی چون دارای آنتی اکسیدان فراوان است.

خوردن موز به دلیل داشتن پتاسیم.

استفاده از برنج قهوه ای که سرشار از مواد معدنی و ویتامین های گروه B ،نیاسین،منیزیم،منگنز،فسفر و سلنیوم است.

مصرف سبوس گندم ،خوردن شیر و لبنیات کم چرب .

نوشیدن آب و مایعات به اندازه کافی.

استفاده از مواد پروتئینی از جمله گوشت مرغ و تخم مرغ به اندازه کافی.

پرهیز از الکل،مواد مخدر و دخانیات.

انجام حرکات ورزشی ملایم برای جلوگیری از چاقی و حفظ سلامت بیشتر مادر و جنین. 

test

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *