پزشکی

سکنجبین از نوع طبی!

گرم شدن هوا که موجب غلبه حرارت و تشنگی می گردد ُشایسته دیدم دستور تهیه یک نوع سکنجبین ساده را به شما ‍‍‍‍یشنهاد کنم .

مواد لازم براای تهیه سکنجبین:

شکر ۴۰۰ گرم

آب ۱  لیتر

نعناع تازه تمیز شده ۱۵۰ گرم

همهه را در دیگ ریخته روی اجاق گاز گذاشته و آن را آرام آرام بجوشانید تا به نصف برسد به صورتی که قوامی همانند عسل ‍‍یدا کند.

س‍س اجاق گاز را خاموش و نعناع خارج شود.

محلول حاصل شیره منعنع نام دارد حال بعد از حدود یک ربع که دما به دمای کمتر ۷۰تا۸۰ درجه رسید حسب نیاز و مشکل  شخص یا بیمار نصف تا یک لیوان سرکه طبیعی به ششیره ممنعنع اضافه کنید و خوب هم زنید تا از قوام یک دست ‍یدا کند .

س‍س اجاق گاز را خاموش کرد ه و نعناع اضافه کنید محلول منمنع نام داربد.

حال بعد از حدود یک ربع که دما به ۷۰-۸۰ درجه رسید حسب نیاز و مشکل  شخص یا بیمار نصف تا یک لیوان سرکه طبیعی به شیره منعنع اضافه شده خوب هم زده تا قوام دست ‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍ پیدا کند.

محلول خحاصل سکننجببین که طب سادهه نام داارد برای دفع حرارت و رفع تشنگی در ایام تابستان و ماه رمضان یک قاشق غذاخوری سکنجبین در فنجان آب و یات هماه ۲.۲برگ کاهو قابل استفاده است.

نکته اول:گرم مزاجان به ویژه صاحبان مزاج صفرایی و کسانی که احساس گر گرفتگی  دارند می توانند از نعناع صرف نظر کنند.

 

نکته دوم :طب ق نظریه ابن سینا در قانون با توجه به اقلیم کشور ما و نیز با هدف رفع تشنگی و دفع حرارت سکنجبین عسلی چندان مفید نیست و همین دستور سکنجبین شکری کار ساز تر است.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *