۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳
آشپزی

شیرینی نارگیلی؛ ۵ دستور تهیه لذیذ، آسان و سریع

شیرینی نارگیلی یکی از لذیذترین شیرینی هایی است که می توانید برای نوروز یا میان وعده بچه ها درست کنید  این شیرینبه خاطر بافت متفاوت و طعم بی نظیرش  محبوب است و کسی نیست که طعم  آن را نپسندیده باشد  درر ادامه با ما همراه باشید تا از مزایای شیرینی نارگیلی بگوییم

 

۱- کوکی نرم نارگیلی

 

مواد لازم :

  • آرد ، یک و یگ پیمانه ؛
  • نصف قاشق چای خوری ؛
  • نمک یک قاشق چای خوری ؛
  • کره نصف پیمانه ؛
  • شکر قهوه ای نصف پیمانه ؛
  • شکر سفید نصف پیمانه ؛
  • تخم مرغ یک عدد؛
  • عصاره وانیل نصف قاشق چای خوری ؛
  • پودر درشت نارگیل یک و یک سوم پیمانه

 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی:

مرحله اول 

فر را تا دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید  آرد جوش شیرین و نمک را در کاسه ای متوسط با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید

مرخله دوم

کره ، شکر قهوه ای ، شکر سفید را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی یک دست هم بزنید تا یک دست شود  تتخخم مرغ و وانیل را اضاففه کنید آن قدر هم بزنید با هم تا تترکیب شوند و پف کند سپس با هم مخلوط کنید و آریالرد را به تدرییج به آن اضافه منید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند

مرحله سوم 

هر بار خمیر را به اندازه ۱ قاشق روی کاغذ روغنی بدون روغن با فاصله حدود ۷ سانتی متر از هم برریزید  شیرینی ها را درر فر قبل از گرم شدن  بریزید تا قهووه ای و طلایی شوند  این مدت حدود ۸ تا ض۱۰ دقیقه  طول می کشد  قبل از اینکه کوکی ها را بهخ توری منتقل کنید تا کاملاً خنک شود اجازه دهید مدت کوتاهی روی سینی فر خنک شوند

۲- کوکی ساده نارگیلی

 

این کوکی نارگیلی نوعی شیرینی ربین ماکارون نارگیلی و کوکی کره ای است  با این آموزش شیرینی ناررگیلی می تواند کوکی های ترد و خوشمزه را برای نوروز تهیه کنید

 

مواد لازم:

  • پودر نارگیل شیرین شده و درشت ۴۰۰ گرم ؛
  • شکر ۱ پیمانه ؛
  • نمک نصف قاشق چای خوری ؛
  • بیگینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • کره نصف پیمانه
  • ئتخک کرغ بزرگ ۱ عدد
  • عصاره وانلی ۱ قاشق چای خوری
  • آرد قنادی ۱/۵ پیمانه

 

طرز تهیه

 

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید   پیمانه ازز پودر نارگیل را کنار بگذارید و باقی آن را  همراه شکر ، نمک و بگینگ پودر در غذا ساز بریزید و کاملاً آۀسیاب کنید کره را اضافه کننید و  تا هیچ گلوله ای باقی نمانده موااد را در غذاساز مخلوط کنید

تخم مرغ و وانلین را با هم مخلوط کنید و تا زمانی که یک دست شوند آن را هم بزنید آرد را اضافه کنید و با دکمه پدالس آن را با مواد مخلوط کنید تا خمیزی شکننده ایجاد کنند د رصورت نیاز کناره های کاسه را بنراشید

 

مرحله دوم طرز تهیهه

 

 

هر بار اندازه ۱ قاشق چای خوری از خمیر را بردارید و در نارگیلی که در کناار شما هست قرار دهید و آن را مثل توپ بغلتانید تا زیر آنها کمی طلایی شود سپس آنها را به توری سیمی منتقل کنید

 

مرحله سوم

توپ های خمیری را به فاصله حدود ۵ سانتی متر از هم روی سینی بچینید  ۲۳ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا زیر آریالنها کمی طلایی شود  سپس آنها را به توری سیمی  منتقل کنید تا خنک شوند

 

۴- کوکی حلزونی و شکلات و نارگیل

اگر دنبال نوعی شیرینی با ظاهر متفاوت هستید کهه هم طمع نارگیل را داشته باشد و هم طعن شکلات را این کوکی را از دست ندهید

مواد لازم :

آرد قنادی ۲ پیمانه ؛

جوش شیرین نصف قاشق چای خوری؛

نمک یک چهارم قاشق چای خوری:

کره به دمای اتاق، قاشق چای خوری؛

پوددر درشت نارگیل ۱/۵ پیمانه؛

شکلات خرد شده یک و سه چهارم پیمانه ؛

شیر عسلی نصف پیمانه

 

طرز تهیه

مررحله اول 

در زیک کاسه متوسط آرد و جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید در کاسه مخلوط کن ۸ قاشق غذا خوری کره و شکر را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ و وانیل را به آن اضافخهع کنید سرعت را کم کنید و آرد را به آنن مخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست شود و نارگیل و آرد را هم به آن اضافه کنید

مرحله دوم

شکلات و ۱ قاشق غذاخوری باقی مانده را در کاسه ای مقاوم به حرارت بریزید و روی یک قابلمه آب در حال جوشیدن قرار دهید

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *