۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳
آشپزی تغذیه سالم

طرز تهیه مربا و شربت آلبالو در خانه + نکات و رازهای تهیه یک مربای باکیفیت

طرز تهیه مربای آلبالو

آلبالو ترش است اما مربا و شربت آلبالو طعم شیرین دارند. تهیه ی مربای آلبالو نیز مانند اغلب مرباها کار آسانی است .برای تهیه مربا و شربت آلبالو فقط یه مقدار آلبالو شکر و کمی لیمو ترش نیاز دارید.

طرز تهیه مربای آلبالو

شرط اصلی آماده‌کردن مربای آلبالوی خوشمزه، مانند هر مربای خوب دیگری، داشتن میوه‌هایی تازه و‌ خوشمزه است.

طرز تهیه مربای آلبالو و شربت آلبالو در خانه

در بسیاری از دستورالعمل‌های مربا از پکتین استفاده می‌شود. پکتین به افزایش حالت ژله‌ای و‌ قوام مربا کمک می‌کند؛ اما ما در این دستورالعمل از پکتین استفاده نمی‌کنیم. وجود لیموترش در دستورالعمل ما می‌تواند مقداری پکتین طبیعی به مربا اضافه کند و موجب افزایش غلظت آن شود.

مواد موردنیاز برای تهیه مربای آلبالو

۲ پیمانه شکر؛
– آب ۱ عدد لیموترش؛
– ۱۳۵۰ گرم آلبالو (۵ پیمانه یا ۱۱۰۰ گرم آلبالوی بدون هسته).

طرز تهیه مربای آلبالو

کل فرایند تهیه مربای آلبالو در حدود ۱ ساعت زمان می‌برد.

نکات تهیه مربای آلبالو

ترفندهایی در طرز تهیه مربای آلبالو

طرز درست کردن مربای آلبالو هرچه باشد، برای اینکه مربای خوشمزه‌تری آماده کنید، توجه به چند ترفند ساده لازم است:

چگونه می‌توان مربا را برای نگهداری طولانی‌مدت استریل کرد؟

برای استریل‌کردن مربا و نگهداری بلندمدت باید مراحل زیر را انجام بدهید:

همیشه قبل‌ از مصرف مربا، آن را از لحاظ سالم‌بودن کنترل کنید.

طرز تهیه شربت آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو و شربت آلبالو در خانه - برای تهیه شربت آلبالو باید در انتها با یک صافی بسیار ریز تکه‌های میوه را جدا کرد.

مواد موردنیاز برای تهیه شربت آلبالو

۲ پیمانه شکر؛
– آب نصف عدد لیموترش؛
– ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ گرم آلبالوی بدون هسته.

طرز تهیه شربت آلبالو

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *