چطور در خانه بادمجان کبابی درست کنیم؟

چطور در خانه بادمجان کبابی درست کنیم؟

چطور در خانه بادمجان کبابی درست کنیم؟

خیلی از غذاها هستندکه نیاز به بادمجان کبابی دارند و طعم دودی بادمجان است که به آن غذا مزه می‌دهد و لذیذش می‌کند؛ اما به‌خاطر اینکه خیلی وقت‌ها یا بلد نیستیم یا حوصله کبابی‌کردن بادمجان‌ها را نداریم، بیخیالش می‌شویم و آن را سرخ می‌کنیم. برای حل این مشکل «ایرنا زندگی» راحت‌ترین راه کبابی کردن بادمجان را آموزش می‌دهد. علاوه بر این می‌توانید یک روز وقت بگذارید و تعداد بیشتری بادمجان را کبابی کنید تا در طول هفته مجبور نباشید وقت زیادی برای این کار بگذارید.

۱. اولین روش و سنتی‌ترین روش کباب کردن بادمجان روی ذغال است؛ منقل را آماده کنید و ذغال‌ها را آتش بزنید تا گداخته شوند سپس سطح زغال‌ها را صاف کنید تا فضا برای گذاشتن بادمجان‌ها فراهم شود.

۲. بادمجان‌ها را با روغن مایع چرب کنید و به سیخ بکشید و مطابق شکل روی منقل قرار دهید.

۳. سپس بادمجان‌ها را روی ذغال نگه دارید تا یک سمت گداخته شود و پوست بادمجان جمع شده و ترک بخورد.

۴. سیخ را بچرخانید تا تمام قسمت‌ها کباب شده و برشته شوند.

۵. بعد از کباب شدن بادمجان‌ها سیخ‌ها را از روی منقل بردارید و داخل ظرفی بگذارید تا بادمجان‌ها سرد شوند، سپس آنها را از سیخ جدا کرده و پوست بکنید.

۶. می‌توانید بادمجان‌ها را به سیخ نکشید و مستقیما روی ذغال بگذارید ولی در هنگام برگرداندن و کباب کردن تمام قسمت‌ها دقت کنید که دستتان نسوزد.

۷. برای کبابی کردن بادمجان در فر بادمجان‌ها را با روغن چرب کنید و روی صفحه فر بچینید و فر را با حرارت بالا روشن کنید.

۸. در انتهای کباب شدن بادمجان‌ها گریل را هم روشن کنید تا به کبابی شدن کمک بیشتری بکند.

۹. ساده‌ترین روش برای تهیه بادمجان کبابی استفاده از گاز است؛ بادمجان‌ها را چرب کنید و روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا کباب شوند.

۱۰. در این روش حتما هود را روشن کنید. می‌توانید از توری مخصوص زیر قابلمه استقاده کنید در این صورت زمان طولانی‌تر خواهد شد ولی کثیفی گاز کمتر می‌شود.

۱۱. بادمجان‌های کبابی را نباید داغ پوست کند، باید در دمای محیط خنک شوند تا پوست رویه که نازک و برشته شده است به راحتی جدا شود.

۱۲. بادمجان‌هارا می‌توانید ساطوری کنید و در کیسه نایلونی بدون نفوذ هوا در فریزر نگهداری کنید.

امروز به درخواست بعضی از شما عزیزان طرز کباب کردن بادمجون و پوست کندنش رو برای مصارف مختلف خصوصا برای میرزا قاسمی خدمتتون عرض می کنم.
اول از همه بگم که این بادمجون کبابی رو باهاش خیلی چیزهای خوشمزه ای می تونید درست کنید و حتی فریزش کنید برای مهمونی هاتون.
خوب حالا بریم سراغ شیوه کار
بادمجونهاتون باید از نوع درشت و کشیده و کمی تپل باشند. یعنی باید گوشت داشته باشند و خیلی نازک و قلمی و کوچولو نباشند که وقتی کباب شدنند چیزی ازش باقی بمونه.بادمجونها رو بشورید و خشک کنید. حالا تمام شعله های گازتون رو روشن کنید و بسته به اندازه شعله بادمجونها رو روشون بچینید.شعله کوچک یکی بزرگ دو یا سه تا.
کم کم بوی کباب شدن بادمجونها توی خونه می پیچه. چک کنید اگر که یه طرفشون کبابی شده بود حسابی طرف دیگرش و بالا و پایینش رو بگذارید تا کباب بشه.
یه سینی بزرگ بردارید و بادمجونهایی که حسابی پوستشون ور اومده و کباب شده رو توش بگذارید کمی بمونه تا از حرارت بیافته تا بتونید راحت تر پوستشون رو بکنید.بادمجون-کبابی البته می تونید زیر شیر آب هم این کار رو بکنید. ولی به نظر من مزه اش می ره.
دستکش دست کنید تا زیر ناخن هاتون سیاه نشه. کمی که خنک بشند به راحتی پوست کنده می شند.حالا یه تخته و چاقوی تیز بردارید و حسابی کاردی شون کنید.
بعد از این مرحله می تونید توی فریزر بسته بندی شون کنید برای وقتهایی که لازم دارید برای ماست و بادمجان کبابی- میرزا قاسمی- کوکو بادمجان- کلوچه بادمجان کشک بادمجان رژیمی و ……………
میتونید هم همون موقع بهش سیر رنده شده خام و گوجه رنده شده و کمی رب بزنید با روغن حسابی تفت بدید و تخم مرغ بزنید بشه میرزا قاسمی.

تا قبل از زدن تخم مرغ هم می تونید اماده کنید و سرد که شد فریز کنید و در موقع مهمونی یا وقتهای که عجله دارید یه غذای سریع و تنبلونه می خواهید یخ زدایی کنید و توش تخم مرغ برنید

معمولا بیشتر افراد از کنسرو بادمجان کبابی استفاده می کنند ولی همانطوریکه می دانید بادمجان کبابی خانگی خیلی بهتر و سالمتر از کنسرو است

کباب کردن بادمجان در فر

مواد لازم:

بادمجان

طرز تهیه:

بادمجها را شسته و خوب خشک می کنیم و با چاقو چند جای آن را سوراخ می کنیم سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و بادمجانها را می چینیم در فر ۲۰۰ درجه قرار می دهیم و بمدت ۳۰-۳۵ دقیقه قرار می دهیم و در این مدت گاها آن را زیر رو رو میکنیم باید همه جای بادمجانها برشته شود از فر در آورده و می گذاریم ولرم شود سپس پوستش را جدا می کنیم و ریز خرد می کنیم در سالادها و سوپ ها استفاده می کنیم این را می شود روی اجاق هم کبابی کرد ولی بهترین آن روی منقل است

چگونه بادمجان را کبابی کنیم

طرز تهیه بادمجان کبابی روی گاز

ارسال پاسخ

Your email address will not be published.
Required fields are marked *