پزشکی

یک توضیح در مورد خلط و غلبه مزاج

خون رو اگه تو یه شیشه آزمایشگاهی بریزیم به چهار لایه تقسیم مییشه…

۱-لایه اول =صفرا،ززد،گرم و خشک

۲-لایه دوم=دم،قرم و گرم و تر

۳-لایه سوم =بلغم،صورتی،سردوتر

لایه چهارم=سودا،سیاه،سردوخشک

دریک سی سی خون :

صفرایک درصد دم ۴۹درصد سودا یک درصد رو اشغال کرده.

به این ترکیب میگن خلط که هر کدام از این لایه های خلط مزاج مارو تشکیل می دهند..

حالا اگه با تغذیه غلط هر کدوم از لایه ها از این مقدار گفته شده بیشتر یا کمتر بشه ما دچار غلبه مزیاج میشیم و به دنبال این غلبه مزاج گرفتار=چاقی یا لافری زیادو عوارضی ناشی از اون مثل کیست،دردهای مفاصل،تیروئید،ناباروری ،دیابت،فشار خون و … میشیم

مثلا که بلغم از ۴۰ درصد بیشتر شد فرد دچار غلبه بلغم شده و شروع میکنه به اضافه وزن و چاق شدن و به دنبال چاقی زیاد ممکنه دچار عوارض زیادی هم بشه…

ما در این گروه سعی می کنیم با آموزش کلی مزاج شناسی و تشخیص غلبه مزاج در کنار دستورات طب سنتی و تغذیه مناسب مزاج کمک کنیم شما عزیزان به بهترین اندام و سلامتی کامل دست پیدا کنید…

برای تشخیص صحیح و دقیق مزاج توصیه می شود به کلینیک های معتبر طب سنتی و پزشکان حاتذق در این زمینه مراجعه کنید.

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *