۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳
پزشکی دانستنی علمی

اهمیت سویق ها در چیست ؟

سویق چیست ؟

 

غلات تفت داده شده هستند مانند گندم ، جو و حبوبات ( نخود ، عدس و … ) و میوه ها ( به ، سیب و … ) را سویق گویند .

 

طرز تهیه سویق در منزل :

 

حبوبات یا غلات مورد نظر را پودر کنید و سپس با حرارت ملایم تفت دهید به همین راحتی .

 

میوه های مورد نظر را خشک کنید و با حرارت ملایم تفت دهید به همین راحتی .

 

سویق گندم : همان آرد گندم کامل تفت داده شده است 

 

صبح ها ناشتا حداقل ۵ قاشق غذاخوری مصرف شود . کسی که ۴۰ روز سویق گندم  مصرف کند بازو هایش پر قدرت می شوند .

 

خواص دیگر سویق گندم : از تمام معلولیت های ذهنی و جسمی جنین نوزاد پیشگیری می کند . صفرا ، سودا و بلغم معده را از بین می برد . گوشت را به جای زخم می رویاند . ۷۰ نوع بلا را رفع می کند . استخوان ها را محکم می کند .

 

 

 

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *