۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳
دانستنی

در مورد ماهی بدانید :

خوردن ماهی همراه با دوغ ، ماست ، سرکه ، ترشی ها و بقیه خوردنی هایی که سردی و تری رو زیاد می کنندممنوع است . 

در بخش ماهی ها بهتر است از سبزی ها و ادویه های گرم و مایل به خشکی استفاده شود و همراه با آن زیتون ، سیر ، دارچین ، فلفل ، زنجبیل ، جوز هندی ، گردو  و خرما  مصرف شود .

اگر در طول زمستان خواستید ماهی بخورید از ماهی های جنوب که کمی گرم ترند مصرف کنید فقط  در ناهار این ماهی را مصرف کنید .

تنها چاشنی ترشی که از نظر طب سنتی مجاز به مصرفش با ماهی هستید آب نارنج است .

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *