طرز تهیه شیرینی اسکار ساده و گردویی
شیرینی اسکار یکی از شیرینی های خوش طعم سوئدی است که بی درد سر آماده می شود و همراه عالی با یک فنجان چای یا قهوه هنگام عصرانه است . این شیرینی که پختش در خانه زحمت زیادی ندارد . برای پذیرایی هم گزینه خوبی است . در این مقاله روش پخت این شیرینی را آموزش می دهیم .
ارزش غذایی شیرینی اسکار
ارزش غذایی ۱۶ عدد شیرینی اسکار عبارت اند از :
کالری : ۲۱۲؛
چربی : ۱۲گرم؛
کربوهیدرات: ۲۶ گرم؛
پروتئین : ۲ گرم ؛
سدیم : ۱۲۸ گرم ؛
کلسیم : ۳۱میلی گرم ؛
آهن : ۱ میلی گرم ،
پتاسیم : ۲۰ میلی گرم .
طرز تهیه شیرینی اسکار
مواد لازم
یک فنجان کره ؛
دو سوم فنجان شکر سرخ ؛
۲ فنجان آرد چند منظوره ؛
۱/۵ قاشق چای خوریس بگینگ پودر ؛
۱۶ قاشق چدای خوری مربای تمشک .
مراحل تهیه
۱- فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سلسیوس قرار دهید .سپس درون ۱۶ عدد قالب مافین ، کاغذ مافین قرار دهید.
۲- کره و شکر را درون یک کاسه بزرگ بریزید و آن قدر هم بزنید تا خامه ای شوند . سپس به این ترکیب آرد
۳- آرد و نمک الک شده را با هم مخلوط کرده و ترکیب کنید تا خمیر شیرینی آماده شود .
۴- خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام رال مانند یک توپ کوچک درآورید و درون سفیده تخم مرغ و گردو ها بغلطانید .
۵- توپک های آماده شده شیرینی را روی کاغذ پخت قرار دهید و حدود ۵ دقیقه درون فر بگذارید .
۶- توپک های شیرینی را از فر درآورید و با انگشت شست تان مرکز آنها را کمی فشار دهید و شیرینی ها را دوباره به فر برگردانید . بعد از ۸ دقیقه شیرینی ها آماده می شوند .
کلام آخر
دیگر چیزی به سال جدید نمانده است . می توانید از این شیرینی های خوشمزه درست کنید و در کنار خانواده عصر های بهاری دلچسبی را بگذرانید . هنگام پذیرایی از مهمان دست پخت خودتان کنید .شیرینی اسکار را خودتتان پخته اید ؟ عطر و طعم آن را دوست دارید ؟