طرز تهیه یک نوع کوکی خوشمزه مخصوص عصرانه
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دستور پخت منعطف کوکیها باعث شده که به توان از مواد مختلفی برای تزیین و طعم دهی به آن استفاده کرد. در اینجا یکی از سادهترین دستورات پخت کوکی آورده شده است که از شکلات چیپسی به عنوان یک طعم دهنده لذت بخش درون کوکی و هم چنین شکرهای دانهای برای تزیین رویه کوکی مورد استفاده قرار گرفته است. به جای این مواد میتوان از کشمش و سنگهای شکلاتی تزیینی و برخی میوههای خشک استفاده نمود.
لذت بخش بودن این شیرنیها تنها بدلیل وجود طعم دهندههای بسیار خوشمزه و متنوع در آن نیست بلکه اندازه این کوکیها تناسب با سلیقه قادر به تغییر میباشند. به نحویی که به جای یک قاشق غذا خوری از یک و نیم قاشق غذا خوری و یا مقادیر کمتری برای پخت استفاده نمود. مقدار یک و نیم قاشق غذا خوری تقریبا کوکیهای با اندازه متوسط به شما ارائه خواهند کرد.
کوکیها خود شیرنیها تقریبا نرم و لطیفی هستند و نباید فکر کنید با کمتر پختن آنها میتوان به شیرینی نرم تری دست یافت. بعد از پخته شدن نمای شکستهای پیدا میکنند و علی رغم وجود پکینگ پودر در این دستور از میزان پف کردن کمتری برخوردارند. بهتر است کره موجود در دستور پخت را با چند ثانیه قرار دادن در مایکروویو نرمتر کنید. ولی دقت کنید کره نباید کاملا آب شود بلکه کمی نرم شدن کافی است. شکر قهوهای شیرینی کمتری نسبت به شکر سفید دارد پس نگران خوردن بیش از حد آن توسط بچهها نباشید. برای پخت کوکیها نیازی به استفاده از سینیهای با قالب مشخص نیست و به راحتی میتوان از سینی صاف برای گذاشتن کوکیها و پختن آنها استفاده نمود.
از انواع دیگر شیرینی میتوان به: شیرینی الماسی، کلوچه مغزدار، شکلات سوئیسی و بیسکوییت ستارهای اشاره کرد.
مواد لازم
کره: ۱/۲ فنجان (۱۱۳ گرم)
شکر دانهای: ۱/۲ فنجان (۹۹ گرم)
شکر قهوهای بسته بندی شده: ۱/۴ فنجان (۵۴ گرم)
عصاره وانیل: ۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد بزرگ
آرد کامل: یک و ۳/۴ فنجان (۲۱۰ گرم)
پکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک تصفیه شده: ۱/۲ قاشق چای خوری
شکلات چیپسی نیمه شیرین:۱ فنجان (۱۷۰ گرم)
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا مخلوط کره نرم شده را با شکر قهوهای در یک کاسه ترکیب نمایید.
مرحله ۲
سپس وانیل و تخم مرغها را اضافه نموده و مخلوط کنید.
مرحله ۳
بعد از ترکیب کردن مواد قبلی آرد (که دوبار الک شده) و نمک و پکینگ پودر را به مواد اضافه نمایید و خوب مخلوط نمایید. تا مایع یک دستی پدید آید.
مرحله ۴
مواد مخلوط شده ترکیب نه چندان چسبناکی را ایجاد خواهند نمود.
مرحله ۵
شکلات چیپسی را اصافه کنید و بعد از مخلوط کردن تمامی مواد میتوانید به اندازه یک قاشق غذا خوری از مواد موجود در کاسه بردارید.
مرحله ۶
سپس بر روی ظرف فری که کاغذ روغنی در آن قرار داده شده به فاصله ۳ سانتی متر یا بیشتر این شیرینیها را قرار دهید.
مرحله ۷
در نهایت سینی محتوای کوکیها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
مرحله ۸
همین که زیرشون در حال طلایی شدن بود از فر در بیاورید.
مرحله ۹
کوکیها وقتی تازه از فر درمیان و هنوز داغ هستند نرمند، ولی بعد سرد شدن ترد و خوشمزه میشوند. پس دقت کنید تا به هوای ترد شدن بیش از حد داخل فر پخته نشوند.
منبع: غذالند
انتهای پیام/