کیک با میوههای استوایی
مواد لازم برای ۱۰ نفر
آناناس حلقه شده ۴ عدد
کمپوت میوه استوایی ۸۰ گرم
پودر ژلاتین ۱قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق سوپخوری
آب آناناس ۸۰ میلیلیتر(یکسوم پیمانه)
مارمالاد زردآلو ۲-۳ قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته ۲۸۰ گرم
اسانس نارگیل ۳ قطره
کمپوت میوه استوایی (خرد کرده) ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
آب کمپوت استوایی ۸۰ میلیلیتر(یک سوم پیمانه)
کیک اسفنجی یک ورقه نازک به قطر ۲۰ سانتیمتر
کف و دیواره قالب را به قطر ۲۰ سانتیمتر با سلفون بپوشانید و قدری چرب کنید.
آنگاه آناناس و کمپوت میوههای استوایی را کف قالب بچینید.
سپس پودر ژلاتین را روی مخلوط شکر و آب کمپوت بپاشید و آن را به روش بنماری حل کنید.
حالا محلول ژلاتین را روی میوهها بریزید و در یخچال قرار دهید تا نیمبند شود.
اکنون مارمالاد زردآلو، خامه فرم گرفته، اسانس نارگیل و کمپوتهای میوه استوایی را با هم مخلوط کنید و پودر ژلاتین را روی آب میوه بپاشید و به روش بنماری حل کنید .
ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید حالا در قالب بریزید و روی آن یک لایه کیک اسفنجی قرار دهید و به مدت ۱ شب در یخچال قرار دهید.
دسر را در ظرف مناسبی برگردانید و با بادام پرک بیارائید