۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳
آشپزی

کیک با میوه‌های استوایی

کیک با میوه‌های استوایی

مواد لازم برای ۱۰ نفر

 آناناس حلقه‌ شده ۴ عدد

کمپوت میوه ‌استوایی ۸۰ گرم

پودر ژلاتین  ۱قاشق چایخوری

شکر  ۱ قاشق سوپخوری

آب آناناس ۸۰ میلی‌لیتر(یک‌سوم پیمانه)

مارمالاد زردآلو ۲-۳ قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته  ۲۸۰ گرم

اسانس نارگیل ۳ قطره

کمپوت میوه استوایی (خرد کرده) ۱۰۰ گرم

پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری

آب کمپوت استوایی ۸۰ میلی‌لیتر(یک سوم پیمانه)

کیک اسفنجی یک ورقه نازک به قطر ۲۰ سانتیمتر

کف و دیواره قالب را به قطر ۲۰ سانتیمتر با سلفون بپوشانید و قدری چرب کنید.

آن‌گاه آناناس و کمپوت میوه‌های استوایی را کف قالب بچینید.

سپس پودر ژلاتین را روی مخلوط شکر و آب کمپوت بپاشید و آن را به روش بن‌ماری حل کنید.

حالا محلول ژلاتین را روی میوه‌ها بریزید و در یخچال قرار دهید تا نیم‌بند شود.

اکنون مارمالاد زردآلو، خامه فرم گرفته، اسانس نارگیل و کمپوت‌های میوه استوایی را با هم مخلوط کنید و پودر ژلاتین را روی آب میوه بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید .

ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید حالا در قالب بریزید و روی آن یک لایه کیک اسفنجی قرار دهید و به مدت ۱ شب در یخچال قرار دهید.

دسر را در ظرف مناسبی برگردانید و با بادام پرک بیارائید

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *