آشپزی

یک میان وعده خوشمزه با دستور پخت کیک پرتغال

کیک پرتقال

“کیک پرتقال” یک پیشنهاد خوشمزه برای میان وعده های مختلف است که طرز تهیه آن را در ان مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای کیک پرتقال

  • آرد :۲ و نیم لیوان
  • شکر:۱ و نیم لیوان
  • تخم مرغ:۳ عدد
  • بکینگ پودر :۲ قاشق چایخوری
  • آب پرتقال :۲/۳ لیوان
  • روغن :۲/۳ لیوان
  • نمک :۱/۸ قاشق چایخوری
  • پوست پرتقال :مقداری
کیک پرتقال
کیک پرتقال

طرز تهیه کیک پرتقال

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن نموده و قالب را چرب نمایید.

آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کرده و در کاسه ای بریزید و کنار بگذارید.

شکر و روغن را در کاسه بزرگی بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.

در ادامه تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و با هم زن بزنید تا مخلوط شوند، سپس کمی رنده پوست پرتقال اضافه نمایید.

در مرحله بعد مخلوط آرد و آب پرتقال را کم کم افزوده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مایه کیک را داخل قالب بریزید و برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بپزید، بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.

کیک را از قالب بیرون آورده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و وری آن پودر قند بپاشید و با برشی از پرتقال تزیین نمایید

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *