اهمیت سویق ها در چیست ؟
سویق چیست ؟
غلات تفت داده شده هستند مانند گندم ، جو و حبوبات ( نخود ، عدس و … ) و میوه ها ( به ، سیب و … ) را سویق گویند .
طرز تهیه سویق در منزل :
حبوبات یا غلات مورد نظر را پودر کنید و سپس با حرارت ملایم تفت دهید به همین راحتی .
میوه های مورد نظر را خشک کنید و با حرارت ملایم تفت دهید به همین راحتی .
سویق گندم : همان آرد گندم کامل تفت داده شده است
صبح ها ناشتا حداقل ۵ قاشق غذاخوری مصرف شود . کسی که ۴۰ روز سویق گندم مصرف کند بازو هایش پر قدرت می شوند .
خواص دیگر سویق گندم : از تمام معلولیت های ذهنی و جسمی جنین نوزاد پیشگیری می کند . صفرا ، سودا و بلغم معده را از بین می برد . گوشت را به جای زخم می رویاند . ۷۰ نوع بلا را رفع می کند . استخوان ها را محکم می کند .