پزشکی

برطرف کردن چروک صورت

بسیاری از خانم‌ها و آقایان برای رفع چین و چروک پوست صورت به دنبال روش‌های مختلف هستند. احتمالا شما هم تمایل دارید، از شر چروک‌های پوست راحت شوید و برای جوان‌سازی صورت خود اقداماتی انجام دهید. اما دلایل چروک پوست چیست؟ کدام بخش‌های صورت بیشتر دچار چروک می‌شوند؟ با چه روش‌هایی می‌توان چروک‌ها را درمان کرد؟ آیا ماسک‌های خانگی در رفع چین و چروک تاثیری دارند؟

اگر چروک پوست شما زیاد شده است و می‌خواهید برای درمان آنها و جوان‌سازی به متخصص پوست و مو مراجعه کنید، می‌توانید از طریق سایت دکترتو اقدام کنید. در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره آنلاین و تلفنی وجود دارد.

علائم چین و چروک پوست

روک پوست در واقع خطوط و چین‌هایی هستند که روی پوست ایجاد می‌شوند. برخی از چین و چروک‌ها سطحی بوده و برخی دیگر به شکاف یا شیارهای عمیق تبدیل می‌شوند. این خطوط بیشتر در اطراف چشم، پیشانی و گردن به چشم می‌خورند. بهتر است قبل از عمیق شدن چروک‌ها برای درمان آنها اقدام کنید.

خدمات زیبایی

از کلینیک های معتبر با هزینه مناسب

۱۵۰۰+ خدمت

دلایل ایجاد چین و چروک پوست چیست؟

ایجاد چین و چروک روی پوست در روند پیری طبیعی است. اما برخی عوامل می‌توانند در این روند تاثیر بگذارند و سرعت آن را افزایش دهند. مهم‌ترین عواملی که باعث چروک پوست می‌شوند، عبارتند از:

  • افزایش سن: با افزایش سن پوست به طور طبیعی حالت ارتجاعی خود را از دست داده و خشک می‌شود. ازدست‌دادن چربی پوست و شکننده شدن آن باعث ایجاد چروک می‌شود. در لایه‌های عمقی پوست تولید چربی و کلاژن کم شده و پوست شل و افتاده به نظر می‌رسد.
  • اشعه ماورا بنفش: یکی از اصلی‌ترین دلایل ایجاد چین و چروک زودرس قرارگرفتن در معرض اشعه ماورا بنفش خورشید است. این اشعه بافت همبند پوست را تجزیه می‌کند. بافت همبند شامل الاستین و کلاژنی می‌شود که در لایه‌های عمیق پوست وجود دارد.
  • سیگارکشیدن: سیگار روی تولید کلاژن تاثیر گذاشته و روند پیری پوست را تسریع می‌کند.
  • حالت‌های تکراری صورت: انجام حرکات و حالات تکراری در صورت مانند اخم کردن و لبخند زدن باعث ایجاد خطوط ظریف روی پوست می‌شود. حرکات پوست هر بار باعث ایجاد شیار زیر پوست می‌شوند. با افزایش سن، پوست انعطاف‌پذیری خود را از دست داده و این شیارها به‌جای قبلی خود بازنمی‌گردند
چین و چروک پوست در بخش‌های مختلف صورت

در بخش‌های مختلف صورت مانند اطراف چشم، روی پیشانی، اطراف لب و گونه‌ها چین و چروک‌های ریز یا خطوط عمیق ایجاد می‌شود. تکنیک‌ها و روش‌های مختلفی برای جوانسازی پوست وجود دارد که پزشک باتوجه‌به عمق چروک‌ها، محل آنها و سن مراجعه‌کننده بهترین روش را پیشنهاد می‌دهد.چروک دور چشم

پوست اطراف چشم جز اولین بخش‌هایی است که علائم پیری را نشان می‌دهد. زیرا این ناحیه پوست نازک و حساسی داشته و دارای رگ‌های خونی است. معمولا خطوط ریزی زیر چشم و خطوط پنجه کلاغی در کناره‌های چشم جز چین و چروک‌های متداول در این ناحیه است. خطوط و چین و چروک اطراف چشم به دلیل تابیدن اشعه ماورا بنفش، سیگارکشیدن و حرکات و حالات تکراری ایجاد می‌شود. برخی از روش‌های ساده مانند تمرینات صورت، رژیم غذایی سالم، خواب کافی، لایه‌برداری، مرطوب‌کننده و استفاده از غلتک‌های صورت می‌توانند روند پیری در اطراف چشم را کند کنند. اما برای رفع چروک دور چشم روش‌های زیبایی وجود دارد که تاثیر بسزایی ایجاد می‌کنند.درمان چروک دور چشم

روش‌های مختلفی برای رفع چین و چروک اطراف چشم وجود دارد. متداول‌ترین روش‌ها عبارتند از:

  • لایه‌برداری شیمیایی: در این روش سلول‌های مرده پوست از بین رفته و سلول‌های جدید ایجاد می‌شود. با این روش خطوط ریز کاهش پیدا می‌کنند. اما روی خطوط عمیق و افتادگی پوست تاثیری ندارد.
  • تزریق فیلر: فیلرها نوعی پرکننده هستند. زیر پوست اطراف چشم تزریق شده و این ناحیه را حجیم می‌کند. فیلرها موقتی هستند و معمولا ۶ ماه تا ۲ سال دوام دارند.
  • میکرودرم ابریژن: در این روش به‌صورت کم تهاجمی صورت لایه‌برداری می‌شود. سلول‌های مرده و کدر پوست از بین رفته و با افزایش جریان خون پوست اطراف چشم بهبود پیدا می‌کند.
  • لیزر: چندین نوع لیزردرمانی برای اطراف چشم استفاده می‌شود. متداول‌ترین آن لیزر فرکشنال است که باعث تولید کلاژن و الاستین می‌شود.
  • میکرونیدلینگ: در این روش سوزن‌های ریز سوراخ‌هایی روی پوست ایجاد کرده و می‌توان پس از آن از کرم یا سرم پوست استفاده کرد.
  • بوتاکس: به ماهیچه‌های زیر چشم و کناره‌های چشم تزریق می‌شود. با شل شدن عضلات این ناحیه چین و چروک کمتر می‌شود.
  • مزوتراپی: با تزریق ویتامین‌ها و هورمون‌ها دور چشم خطوط و تیرگی پوست کمتر می‌شود.
یکی از مهم‌ترین خطوط عمیق در اطراف چشم خطوط پنجه کلاغی است که چهره را پیرتر نشان می‌دهد.
چروک پیشانی

انجام حرکات تکراری یکی از اصلی‌ترین دلایل چین و چروک پیشانی است. اخم کردن و حرکات ابروها باعث ایجاد خط اخم و خطوط افقی روی پیشانی می‌شوند. البته موارد دیگری مانند ژنتیک، نوع رژیم غذایی و اشعه آفتاب در پیری پوست این ناحیه نیز موثر هستند. برای درمان و رفع چروک پیشانی می‌توان از کرم‌های ویتامینه و محصولات لایه‌بردار استفاده کرد. اما اگر به دنبال روش‌هایی با تاثیر زیاد هستید، باید به کلینیک زیبایی مراجعه کنید.درمان و رفع چروک پیشانی

اگر خطوط ریزی روی پیشانی شما وجود دارد، بهتر است برای درمان زودتر اقدام کنید. هرچه چین و چروک ظریف‌تر باشد، نتیجه درمان بهتر می‌شود. اما برای چین و چروک‌های عمیق پیشانی نیز می‌توان از این روش‌ها استفاده کرد. متخصص پوست باتوجه‌به سن مراجعه‌کننده، شدت چین و چروک و بودجه شخص بهترین روش را پیشنهاد می‌دهد.

  • بوتاکس: روشی ایمن و رایج برای رفع چروک پیشانی است. با تزریق بوتاکس ماهیچه‌های پیشانی فلج شده و از انقباض آنها جلوگیری می‌شود. معمولا نتایج آن ۳ تا ۴ ماه دوام دارد.
  • تزریق فیلر: از فیلرهای مختلفی برای پرکردن این خطوط استفاده می‌شود. برخی از آنها ژل‌مانند بوده و برخی دیگر علاوه بر پرکنندگی باعث تولید کلاژن می‌شوند. معمولا فیلرها ۶ ماه تا یک سال دوام دارند.
  • لایه‌برداری شیمیایی: این روش باعث تولید سلول‌های جدید و افزایش کلاژن‌سازی می‌شود. خطوط ریز پیشانی با لایه‌برداری به‌خوبی برطرف می‌شوند.
  • میکرونیدلینگ: با چندین سوزن کوچک مواد جوان‌ساز وارد پوست شده و در کوتاه‌مدت باعث التهاب می‌شود. اما در طولانی‌مدت کلاژن‌سازی را تحریک کرده و پوست پیشانی را صاف می‌کند.
 

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *