آشپزی پزشکی

جایگزین مناسب چای چیست؟

جایگزین مناسب چای:

بهتر است افراد به جای چای از عرقیجات و دمنوش های سنتی مانند گل گاوزبان ،عناب، اسطوخودوس ، زعفران،هل ،گل محمدی،زنجبیل ،دارچین،نععناع،پونه،چای کوهی و … استفاده کنند.

با آب جوش به همراه خرما بر اساس  نوع مزاج خود استفاده کنید.

افراد در صورت تمایل به مصرف چای آن را به صورت رقیق و همراه با هل یا دارچین ۲ساعت بعد از وعده غذایی بنوشند.

اما به طور کلی طب سنتی نوشیدن چای را مناسب نمی داند و توصیه به جایگزینی آن توسط دمنوش های دیگر را توصیه می کند.

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *