۱-خوراکی های ضد گلو درد: عسل،لیمو،پوره سیب زمینی ،چای بابونه،.- ۲-خوراکی های ضد سرفه: چای نعناع،مرکبات،زنجبیل،فلفل و غذاهای تند. ۳-خوراکی های ضد سرما خوردگی: ماهی،کیوی،موز،چای. ۴-خوراکی های ضد تب: ماست،میوه ها،سوپ مرغ،آب.
انجیر میوه عجیب و بسیار مفید است : برای افزایش وزن بسیار مناسب است. ملین و مسهل بسیار مقویه مغز و کبد است. رفع کننده انسداد در کبد و طحال است. برای درمان بواسیر مفید است.مصلح آن ریواس و شربت بالنگ است.
خواص خورشت فسنجان بسیار خونساز ،تقویت کننده بدن و یک غذای بسیار گرم است سودا زدای قوی مناسب برای زنان باردارو شیرده است بهترین غذا برای شبهای امتحان است یک غذای بسیار مناسب برای سردرد و افسردگی است.
کشمش فواید بسیاری دارد برای کاهش فشار خون،کنترل دیابت و حفظ سلامت دارد.کشمش هضم کننده غذا و گرم کننده تمام بدن به خصوص کلیه و مثانه است. کشمش فواید بسیاری دارد.ناشتا یک مشت کشمش بخورید تا معجزه اش را ببینید .کشمش منبع خوب فیبر برای لاغری است ،دشمن سرطان ، کاهنده استرس و تقویت کننده […]
قرص فارماتون یک مکمل طبیعی است که از آن برای رفع خستگی روزانه و افزایش انرژی استفاده می شود .این کپسول کاملاً طبیعی است و به عنوان یکی از پر مصرف ترین ویتامین ها در دنیا شناخته میشود .قرص فارماتون باعث بهبود توانایی های فیزیکی میشود چرا که این قرص حاوی مواد معدنی ویتامین های […]
ماست رو اینجوری بخورید: ماست و آویشن :تقویت معده. ماست و شوید: کاهش چربی. ماست و شاتره:کبد چرب. ماست و نعناع:نفخ معده . ماست و هل:تقویت روده.
اگر کبد شما چرب است هر روز صبح نصف لیوان آب سیب و آب کرفس را با نصف لیمو ترش تازه مخلوط و میل کنید ،زیرا این ترکیب یکی از بهترین پاک کننده های کبد می باشد و علاوه بر این تاثیر فوق العاده ای در لاغری دارد.
مصرف نارنگی بدن را در برابر بیماری های فصل سرما ایمن میکند ،آب بدن را تامین میکند ،شفاف کننده پوست میباشد ،مانع تجمع چربی در کبد میشود.کم کالری است و به رفع گرسنگی کمک میکند ،بمب ویتامین C و سرشار از مواد معدنی است ،سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماری های فصل سرما تقویت […]
نوشیدن آب انار به افراد ضعیف توصیه می شود چرا که سرشار از آهن است و در نتیجه موجب افزایش انرژی وخون سازی در بدن فرد می شود.انار سرشار از آنتی اکسیدان ،ویتامینC و پتاسیم است و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود .همچنین در کاهش کلسترول خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری […]
یک قاشق غذا خوری بار هنگ با یک لیوان عرق نعناع را ۵ دقیقه با هم بجوشانید و بعد از سرد شدن یک قاشق غذا خوری عسل به آن اضافه کنید و ۴۰ روز مصرف کنید.این معجون برای ۸۰ درصد بیماری های گوارشی عالی نتیجه میدهد .