بوی بد ناجوانمردانه با روحوروان آدم بازی میکند. بوی بد، بهخصوص زمانیکه حرف یخچال و مواد غذایی در میان باشد، قابلتحمل نیست. هیچکس یخچالی را که بوی سطل زباله بدهد دوست ندارد. البته بوی بد یخچال درد بیدرمان نیست! راهحلهای متنوعی برای برطرفکردن این بو وجود دارد. اگر میخواهید هرچه سریعتر از شر بوی آزاردهنده […]
سیاهی دور چشم اغلب به عنوان حلقه یا سایهی دور چشم نیز شناخته میشود. برای رفع سیاهی دور چشم باید اول دلایل آن را بشناسید. دلایل اصلی ایجاد این حلقه در دور چشمها را میتوان عوامل ارثی، بالا رفتن سن، خشکی پوست، گریههای طولانیمدت، ساعات طولانی کار مقابل کامپیوتر، استرس روانی و فیزیکی، کم خوابی و رژیم غذایی نامناسب دانست که هم […]
در مفاهیم شبکه به مبحث پروتکل می رسیم و کاربران سوال می کنند که پروتکل چیست؟ در واقع پروتکل که به صورت porotocol نوشته می شود به معنای قرارداد ، شیوه و اصول ، راهکار و سیاست می باشد. با بررسی و شناخت انواع پروتکل های موجود در اینترنت خیلی ساده تر می توان نسبت به فعالیت […]
آیا برای به یاد آوردن روزهای هفته یا تاریخ تولد اطرافیان تان به مشکل برمیخورید؟ یا اینکه هر چه را نیاز دارید، باید مدت زیادی دنبالش بگردید. ۵ راه تقویت حافظه وجود دارد که به شما کمک میکند حافظهای بیشتر و دقیقتر داشته باشید. این مقاله را بخوانید تا با این راهها آشنا شوید. کلیدهایم را […]
اگر احساس میکنید حافظهیتان تحلیل رفته و همه چیز را فراموش میکنید؛ زود ناامید نشوید و به جای تسلیم شدن دنبال راه حل باشید. برخلاف چیزی که اکثرتان فکر میکنید، حافظهی قوی میتواند اکتسابی باشد. برای هرکسی گاهی پیش میآید که کار یا رویداد مهمی را فراموش کند. فراموشی برای بسیاری از افراد بخشی از […]
نکاتی طلائی در درست کردن ژله به بهترین نحو ممکن ژله یک دسر خوشمزه است که طرز تهیه ساده ای دارد و تقریبا همه افراد حداقل برای یک بار تجربه درست کردن ژله را دارند. ژله ها دارای طعم ها و روش تهیه و ظاهر متفاوت هستند. برای اینکه بتوانید ژله ای زیباتر، خوش طعم تر و […]
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دستور پخت منعطف کوکیها باعث شده که به توان از مواد مختلفی برای تزیین و طعم دهی به آن استفاده کرد. در اینجا یکی از سادهترین دستورات پخت کوکی آورده شده است که از شکلات چیپسی به عنوان یک طعم دهنده لذت بخش درون کوکی و هم چنین شکرهای […]
طرز تهیه دسر پاناکوتا (Panna cotta) یک دستور دسر ذاتاً ایتالیایی است. پاناکوتا را میتوان جزو دستهی پودینگها دانست. این دسر محبوب عمر چندانی ندارد و احتمالاً باید تولد آن را حولوحوش ۱۹۶۰ میلادی جستوجو کرد؛ چون در کتابهای آشپزی قبل از این تاریخ نامی از این دسر دیده نمیشود. این دسر پرطرفدار این روزها بهشکل […]
روش پخت کدو حلوایی مرحله به مرحله کدو حلوایی خیلی مفید و مملو از مواد مغذیه و تو آشپزی هم کاربردهای زیادی داره و میتونیم انواع غذا، دسر و پیش غذاهای لذیذ رو باهاش درست کنیم. فقط کافیه بدونیم که چطور میتونیم کدو حلوایی رو به بهترین… کدو حلوایی خیلی مفید و مملو از مواد […]
یرقان اصطلاحی است که برای توصیف رنگ پوست و سفیدی چشم مایل به زرد به کار میرود. مایعات بدن نیز ممکن است زرد باشند. با درمانکده همراه باشید. رنگ پوست و سفیدی چشم بسته به میزان بیلی روبین متفاوت خواهد بود یرقان (زردی) چیست؟ رنگ پوست و سفیدی چشم بسته به میزان بیلی روبین متفاوت خواهد بود. […]