۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳
آشپزی

طرز تهیه شیرینی اسکار ساده و گردویی

شیرینی اسکار یکی از شیرینی های خوش طعم سوئدی است که بی درد سر آماده می شود و همراه عالی با یک فنجان چای یا قهوه هنگام عصرانه است . این شیرینی که پختش در خانه زحمت زیادی ندارد . برای پذیرایی هم گزینه خوبی است . در این مقاله روش پخت این شیرینی را آموزش می دهیم .

 

ارزش غذایی شیرینی‌ اسکار

 

ارزش غذایی ۱۶ عدد شیرینی اسکار عبارت اند از :

 

کالری : ۲۱۲؛

چربی : ۱۲گرم؛

کربوهیدرات: ۲۶ گرم؛

پروتئین : ۲ گرم ؛

سدیم : ۱۲۸ گرم ؛

کلسیم : ۳۱میلی گرم ؛

آهن : ۱ میلی گرم ،

پتاسیم : ۲۰ میلی گرم .

 

طرز تهیه شیرینی اسکار

 

مواد لازم

 

یک فنجان کره ؛

دو سوم فنجان شکر سرخ ؛

۲ فنجان آرد چند منظوره ؛

۱/۵ قاشق چای خوریس بگینگ پودر ؛

۱۶ قاشق چدای خوری مربای تمشک .

 

مراحل تهیه

 

۱- فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سلسیوس قرار دهید .سپس درون ۱۶ عدد قالب مافین ، کاغذ مافین قرار دهید.

۲- کره و شکر را درون یک کاسه بزرگ بریزید و آن قدر هم بزنید تا خامه ای شوند . سپس به این ترکیب آرد

۳- آرد و نمک الک شده را با هم مخلوط کرده و ترکیب کنید تا خمیر شیرینی آماده شود .

۴- خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام رال مانند  یک توپ کوچک درآورید و درون سفیده تخم مرغ و گردو ها بغلطانید .

۵- توپک های آماده شده شیرینی را روی کاغذ پخت قرار دهید و حدود ۵ دقیقه درون فر بگذارید .

۶- توپک های شیرینی را از فر درآورید و با انگشت شست تان مرکز آنها را کمی فشار دهید و شیرینی ها را دوباره به فر برگردانید . بعد از ۸ دقیقه شیرینی ها آماده می شوند .

 

کلام آخر

 

دیگر چیزی به سال جدید نمانده است . می توانید از این شیرینی های خوشمزه درست کنید و در کنار خانواده عصر های بهاری دلچسبی را بگذرانید . هنگام پذیرایی از مهمان دست پخت خودتان کنید .شیرینی اسکار را خودتتان پخته اید ؟ عطر و طعم آن را دوست دارید ؟

 

 

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *