۲۸ فروردین, ۱۴۰۳
آشپزی

معجون مخصوص

معجون مخصوصهمانطور که می دانید معجون یک نوشیدنی بسیار مقوی استتمام موادی که در این خوراکی خوشمزه استفاده می شود دارای خواص بسیار زیادی بوده و فوق العاده انرژی زا هستندورزشکاران از جمله کسانی هستند که علاقه خاصی به این نوشیدنی دارندزیرا می تواند انرژی فراوانی به آنها بدهدهمچنین بعد از ورزش های سنگین انرژی از دست رفته آن ها را باز می گردانداکثر بدنسازان از انواع معجون ها به عنوان یک میان وعده استفاده می کنند.

سعی کنید این نوشیدنی را برای یک وعده درست کنید و از درست کردن آن برای چند روز خودداری کنیدزیرا طعم خود را از دست می دهدبه دلیل وجود شیر، این میان وعده سالم برای کودکان نیز بسیار مفید بوده و می تواند به رشد آنها کمک کنددر ادامه طرز تهیه یک معجون مخصوص خوشمزه را مهمان ایران کوک باشید.

طرز تهیه معجون مخصوص

۱- پیش از هر کاری پوست خرما ها را بگیریدزیرا اگر آنها را با پوست داخل معجون مخصوص بریزید به خوبی له نشده و ممکن است به سقف دهان بچسبند و جلوه خوبی نداردبرای این منظور خرماها را ۵ دقیقه داخل آب گرم قرار دهید و بعد پوست آنها را به راحتی جدا کنید.

۲- در ادامه کار شیر را داخل مخلوط کن بریزید و خرما های پوست گرفته را با آن اضافه کنیددستگاه را روشن کنید تا خرما کاملا میکس شود.

۳- در این مرحله بستنی، گردو خرد شده، پودر نارگیل، کنجد بو داده، دارچین، خامه، فندق آسیاب شده، موز و عسل را داخل دستگاه بریزیدمجدداً مخلوط کن را روشن کنید تا همه مواد کاملا میکس شده و به شکل کشداری در بیاید.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *