در مورد ماهی بدانید :
خوردن ماهی همراه با دوغ ، ماست ، سرکه ، ترشی ها و بقیه خوردنی هایی که سردی و تری رو زیاد می کنندممنوع است .
در بخش ماهی ها بهتر است از سبزی ها و ادویه های گرم و مایل به خشکی استفاده شود و همراه با آن زیتون ، سیر ، دارچین ، فلفل ، زنجبیل ، جوز هندی ، گردو و خرما مصرف شود .
اگر در طول زمستان خواستید ماهی بخورید از ماهی های جنوب که کمی گرم ترند مصرف کنید فقط در ناهار این ماهی را مصرف کنید .
تنها چاشنی ترشی که از نظر طب سنتی مجاز به مصرفش با ماهی هستید آب نارنج است .