تغذیه سالم دانستنی

درمان ضعف و سستی کبد

 

برای افرادی که دارای کبد _ ضعیف و حساسی  هستند میوه زرد آلو حذف شود .

 

درمان :

 

۴  عدد برگ تازه آرتیشو ( کنگر فرنگی ) + ( ۱ لیتر ) آب روی حرارت ملایم بجوشانید تا به ( ۷۵ سانتی لیتر ) تقلیل یابد و بعد آب آن را صاف و شیرین کنید بعد از هر غذا ( ۱ فنجان ) بنوشید ( حداقل تا  ( ۱۲ روز ) .

 

 آسارون یا سنبل وحشی + سنبل الطیب + مصطکی + زعفران + طباشیر هندی + دارچین + اذخر مکی یا علف لیمو یا چای بغدادی + قسط شیرین + تخم کشوت + تخم کرفس + تخم کاسنی + زرآوند طویل + قرنفل + حب بلیسان + هیل قرابی +عود هندی ، همه را به طور مساوی و هم وزن با گل محمدی مخلوط کنید و هر ( صبح ، ظهر و شب ) هر مرتبه ( ۱ قاشق مربا خوری قبل از غذا میل کنید .

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *